Mit lehet tenni, ha anyójelölt már betegnek tetteti magát azért, hogy hazarángassa a fiát?
4 éve vagyunk együtt, kezdetektől fogva ellenséges velem, próbálta már tönkretenni többféleképp a kapcsolatunkat. Szerencsére messze lakik tőlünk, évekig próbáltam elnyerni a szimpátiáját, de karácsonykor feladtam: Ott voltunk nála pár napot - ő hívott- hányás hasmenést szimulált (egész nap a tv előtt feküdt, ahogy szokott, wcnek a közelében sem járt, rajta kívül senki nem kapta el), mindez azért, hogy a fiát ugráltassa, akkot kijelentette: "a madár száll a fészekre" így a fiának szolgálnia kell őt, engem nyíltan a párom előtt elhordott mindennek (tehát valószínűleg kutya baja nem volt, ha minderre maradt energiája), ezek után többet látni sem akarom, ezt a párom megérti és elfogadja, mert idővel belátta, főleg a karácsonyi attrakció után, hogy milyen az anyja.
Februárban összeköltöztünk, heti egyszer megy haza bevásárolni az anyjának, mert más rokonuk nem lakik abban a városban, anyuka meg nem hajlandó kimozdulni, mert depressziós, stb... 64 éves.
A párom most nem ment haza 2 hete, mert előtte bevásárolt a főbb élelmiszerekből, így anyukának a szomszéd boltba kellett volna csak átugrania, de arra sem volt hajlandó. Múlt hétvégén telefonált, hogy menjen haza a fia, mert írt egy listát, be kellene vásárolni. A párom mondta neki, hogy programunk van, kenyeret, tejet ő is tud hozni, a szomszédba van a bolt. Utána ideges is volt, hogy hogy lehet az anyja ilyen, hogy nem hajlandó kimozdulni kajáért sem.
Úgy volt, hogy a párom kedden megy haza, de tegnap reggel csörgött a telefon: Anyja állította, hogy hány és hasmenése van, de NEM TUD MIT ENNI, mert azóta se volt a boltban, kérte azonnal menjen haza segíteni. Mivel a nagymamám szülinapjára mentünk, így mondta az anyjának, hogy egy napot bírjon ki, ma hazamegy.
Lehet, hogy szemétség, de szerintem semmi baja nincs, hisz ha hány, hasmenés van, akkor minek egyen, úgyis kijön. Kérdeztem is a páromat, hogy mégis kitől kapta el, ha ki se megy, azt mondta az anyja ilyet nem találna ki, biztos idegi alapon van.
Kezdek kikészülni ettől a nőtől, nem hajlandó kimozdulni, 64 éves 90 évesnek tetteti magát, betegségeket kreál, hogy hazacibálja a fiát.
Mit tehetnék?
Most ez van, hogy heti egyszer odamegy, ott alszik és másnap jön, de ha pl. Gyereket szeretnénk majd, akkor mi lesz? Otthagy a csecsemővel, mert az anyja idegi alapon hány, hogy hazamenjen a fia többszáz km-re? Mivel többet nem akarom látni, így ünnepekkor, karácsonykor ő hazamegy én meg üljek otthon egyedül? Mit tudnék csinálni, érdemes egy ilyen kapcsolatot fenntartani? Javasoltam a páromnak, hogyha az anyja ennyire tropán van, mint állítja, akkor fogadjon mellé ápolót, de hallani se akar róla, javasoltam a Tesco online kiszállítást, de a nő nem akar idegeneket beengedni a házba. Bele se merek gondolni mi lesz mondjuk 10 év múlva, ha már a szimulálások és nem akarások mellé bejönnek a valódi betegségek is.
18-nak. Nem vesztett, es nem is fog, ha kilep ebbol a kapcsolatbol.
Kerdezonek: Anyos tud jarni? Kover? Nincsenek baratnoi? En csak olyan 90+ ost ismerek aki ugral, mint a bolha. Pl. a szomszednom, 95 eves, minden nap biciklicik ket orat, jon megy. Ok, nem ez az atlag, de 65 evesen mi baja van? Ennyire ossze van zakkanva? Az en anyosom is sajnaltatja magat allandoan, de makunkra kulfoldrol irok :D. Anyuka azt szeretne, ha a fia foglalkozna vele, minel tobbszor. Ezek a talalkozasok miattad ritkulnak. Depressziora kell D vitamin, citrom-illat, illetve egy orvosnak is kene latni. A szekletvizsgalat sorsdonto ereju lenne :D Szal. MENEKULJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22. Járni tud, de a BMI indexe erősen veri a plafont, az a tipikus, akit könnyebb átugrani, mint megkerülni. Mivel nem sportol, nem megy ki az utcára, így erősen el van hízva, egy ideig engem is piszkált, hogy miért vagyok ennyire sovány. Bizonyított betegsége nincs, ahogy barátai se, a depresszióját elhiszem, de azon segítene ha kimozdulna vagy egy pszichológus.
A páromnak van 2 testvére, ők külföldön laknak, az ő párjaikat is kiutálta, így mikor évi 1-2 alkalommal hazalátogatnak, akkor csak a gyerekei mennek anyóshoz látogatni, a párjaik addig a saját szüleiknél vannak az unokákkal együtt, ott is szállnak meg.
A párom tesóit nem nagyon érdekli a mama szimulált nyavalyái, a páromban lelt csak emberére, aki szerint a tesói szintén önzőek, hogy nem törődnek az anyjukkal.
Valahol elvesztettem a fonalat!
Hogy jön ide a karácsony?
27. A párom tavaly karácsonykor kijelentette, hogy ő otthon akar lenni, csak szilveszterkor lennénk együtt. Akkor még nem laktunk együtt, de akkor is szerintem otthon lenni dec. 24-30-ig kicsit túlzás. A szülinapján is otthon volt, mert az anyja behülyítette, hogy tortát fog neki sütni és az anyjának is volt a névnapja akörül, persze a vége az lett, hogy az anyja lusta volt sütni ("rosszul érezte magát") és elküldte a páromat a cukrászdába tortáért, hogy mégis legyen.
Sőt olyan is volt már, hogy hallottam hogy az anyja szó szerint hisztizett és bőgött a telefonba, könyörgött, hogy menjen haza a fia, mert "nagyon egyedül érzi magát, nincs már senkije, nem törődik vele senki". Erre a párom azt mondta neki, hogy bele kell törődnie, ez az élet rendje. Szóval ha belegondolok valamelyet javult a helyzet a régi időkhöz képest, mert régen ha ilyen hívást kapott volna, hogy hányt a mami és fusson haza, akkor azonnal ment volna, most hétvégén meg végre megmondta neki, hogy bírjon ki egy napot, de ettől függetlenül továbbra is kaotikusnak látom a helyzetet.
Szívem szerint elhagynám, mert nem ilyen életet képzelek magamnak, de a kivitelezés nehéz. Új városban lakom, dolgozom, nehéz csak úgy "kiszállni" hirtelen. Na meg attól is félek, hogy mi van ha megint kifogok egy ilyet, mert ahogy itt olvasom elég sok hasonló ügy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!