Tényleg vinnem kéne magammal mindenkit?
Figyelt kérdés
Holnapra vagyok ki írva. Anyósom aki eddig folyton azt hangoztatta hogy amikor szülök a férjemen kívül senki nem tartózkodhat még csak a kórház területén se (??) most kitalálta hogy ha beindul a szülés mindenképp szóljunk neki mert ők is ott akarnak lenni. Mi férjemmel úgy beszéltük meg hogy ő ott lesz, mivel apás szülés van tervben. Valamint édesanyám, hogyha férjem esetleg mégis meggondolja magát vagy bármi van ne maradjak egyedül. Na most én úgy gondolom hogy egy vajudashoz + szüléshez nem kell az egész családot vinnem. Természetesen nem titokban akarok szülni, amint megszuletne a baba mindenkit ertesitenenk és ha minden rendben lenne jöhetnének is látogatni. Anyósom viszont ( szerintem) féltékeny édesanyámra és ezért akar ő is ott lenni. Szerintem meg ez egy elég bensőséges dolog. Férjem úgy van vele hogy tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és csak akkor szólunk ha már megvan a baba. Anyósom viszont megsértődött.2017. jan. 6. 09:03
31/33 anonim válasza:
Ne viccelj már 28-as! Te melyik bolygóról jöttél?
Melyik szülészet várójában láttál már igazoltatást és névsorolvasást, hogy ki, melyik kismama hozzátartozója?
Az egyébként természetes, hogyha valakihez becsoportosul 30 kisebbségi és hangosan, sörözgetve várják a produktumot, azokat ki,- vagy rendre utasítják.
Ez így volt mindig és így lesz mindig, ehhez nem kell "betegjogi törvény", amit mellesleg rosszul használsz, mert a betegjogi törvény a betegek jogaival, nem pedig a kórház rendtartásával foglalkozik.
32/33 anonim válasza:
Ennyien be sem mehetnek a szuloszobara. En szeretem anyosomat, felreertes ne essek, de valahogy nem szeretnem, ha a szuleskor o lenne bent. Mivel nalunk elkepzelheto, hogy ha rosszkor jonne a baba, vagyis par hettet hamarabb, akkor apuka epp kulfoldon lesz, igy o nem tudna velem lenni. Ezert ha igy alakul, a baratnom (a baba keresztanyja) lesz velem, mert 3 nagyszulo van, akik megolnek egymast, ha versenyezni kene azert, hogy ki jojjon be, de ez nem fog megtortenni, egyikkel sem teszek kivetelt, ezt ok is szerencsere igazsagosnak erzik. Jogos, hogy nem szeretned oda az anyost. Raadasul, ha beengeded, akkor azzal kezdetet veszi az is, hogy a fejetekre fog noni es mindent o akar majd iranyitani a baba korul!
33/33 anonim válasza:
32-es fuss neki még egyszer!
Nem a szülőszobáról volt szó, hanem az előcsarnokról, folyosóról, váróról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!