Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás a konfliktusok elkerülése vagy egyszer kiosztani mindenkit és ennyi?
Kiosztás.
A konfliktusokat elkerülni nem lehet, viszont Te szépen becsavarodsz, miközben tűrsz. Aztán a férjed meg gondolkodhat azon, hogy miért vagy házisárkány, miért vagy türelmetlen azzal a szerencsétlen gyerekkel. A feszülséget ki kell adni :)
Köszi a gyors válaszokat,persze azért még várok másokat is véleményezni!
Azt azért még hozzá tenném, hogy soha nem kiabáltam, vagy voltam velük tiszteletlen, még magázom is őket. De ha véleményeztem eddig bármit is akkor bizony KINEVETTEK, hogy én ehhez még úgy sem értek, túl fiatal vagyok, ők már többet éltek, pedig szerintem egész jól kezelem eddig dolgot. Akkor borult majdnem a bili, - de akkor gyorsan haza is mentünk férjemmel- mikor már az én szüleimet szidták. Csak azért mert nekik van diplomájuk és nekem és anyuméknak nincs, azért még az élethez nem biztos hogy..sőt, ezek szerint nem értenek.
Költözzetek máshova először is, aztán egy kicsit ritkítsátok a találkozásokat.
Én simán elképzelem, hogy egy picit megzakkantak a lányuk halála miatt, de azt is megértem, hogy neked nem esett jól, amit mondtak.
Első körben leülnék a párommal "egyeztetni", hogy mit, hogyan mondjatok el nekik. Együtt, a párod nyílt támogatásával többre juthattok.
Utána megpróbálnám "szép szóval", de határozottan leszögezni, hogy ezt a stílust a továbbiakban nem tűröm el tőlük.
Ha nem változnak meg (legalább a felszínen, mert a lelkük mélyén valószínűleg sosem fognak), akkor eltávolodnék tőlük, amennyire csak lehet.
Ha ezt tovább tűröd, csak felőrlöd magad.
Kiosztás!!
Na ezek után ha meg lesz a gyerek még jobban rád szállnak h mit hogyan csinálj ha nem állsz a sarkadra.
Beszélj a pároddak ha ő nem beszél a szüleivel akkor neked kell.
Bocsi! Irományod, de a lényeg érthető.
Szóval udvariasan beszélj velük, utána felveheted ugyanazt a hangnemet, amit ők.
Ha nem támogatnak, akkor oldjátok meg nélkülük az életeteket, végülis felnőtt emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!