Tényleg vinnem kéne magammal mindenkit?
Hiába mennének, a szülőszobába nem mehet be senki, max az apa, ha apás szülés van. A folyosón ücsörögni meg nem egy akkora élmény, bár ha anyukád úgyis ott van, akkor legalább beszélgetni tudnak, és mindkét nagymama ott lesz, amikor megszületik a baba.
De bemenni nem mehet be senki, tehát ha arra pályáznak, akkor az nem jött össze.
Szerintem meg igazságtalan vagy.
Anyukád miért lehet ott, amikor anyósod nem???
"Valamint édesanyám, hogyha férjem esetleg mégis meggondolja magát vagy bármi van ne maradjak egyedül."
Hogyhogy meggondolja magát? Ilyen nincs. Te sem gondolhatod meg magad, hogy bocsi, mégsem szülök, meggondoltam magam...
Ha nem bírja a látványt, odaáll a fejedhez, és onnan segít, ahogy tud.
Szerintem igazságtalan, hogy egyik mama ott lehet, a másik nem.
Mi sem akartunk pereputtyot, így MINDENKINEK akkor szóltunk, amikor megszületett a fiunk.
Szerintem teljesen logikus, ahogy elgondoltátok.
És miért lenne igazságtalan? A saját anyukájára vágyik az ember ilyenkor, nem valami más anyukájára. Mert egyébként, ha apuka nem megy be, akkor bárki más bemehet, akár anyuka, akár egy barátnő, testvér, bárki.
Tartsátok magatokat az eredeti tervhez (férjed és anyukád), a szülés nem látványosság, hanem magánügy! Ha van sógornőd, az ő szülésénél bábáskodhat az anyósod, ha akar. Lehet, hogy megsértődik, de megbékül, ha meglesz az unokája!
Ha pedig tartós "haragszom rád"-ot játszik, akkor nem a szülés eredményére kíváncsi, hanem a saját fontosságára.
5. véleményét osztom.
Bár még anyukád sem igazán kell oda. A férjed legyen férfi és álljon melléd.
Errefelé a cigányok szoktak csecsemőstül, üknagypapástul táborozni a szülészet folyosóján egész éjjel...
Minek oda bárki is? Szétunják magukat, üljenek odahaza, apuka majd telefonál azonnal, ha van hír.
Az első szülésemnél az egész éjszakai vajúdás után anyukám reggel nyolcra utánunk rohant a kórházba. Be is engedték, látta megszületni az első unokáját, de azt mondom, nem volt jó. Idegesített, hogy ott van, ő szétaggódta a fejét, mert látta, ahogy szenvedek, a férjem sokkal nagyobb segítség volt egész éjjel.
A másik két szülésemre már csak a férjem jött.
Szerintem ne szólj neki. Én helyzetem is tök ugyanaz csak nekem még két hetem van. Nàlunk is apàs szülés lesz. Utàna a kórhàzba jöjjenek làtogatni mert itthon csak hàrmasba szeretnénk lenni. Ha kell segitség én is anyukàmat hivnàm,anyóst amugy se szeretem nagyon meg hàt csak egy idegen. Ezen tuti sértödés lesz majd de nem érdekel ö veszit veletöbbet ha bepukkad.
Légy hatàrozott és a férjed is sulykolja az anyjàba hogy most nincs szükség rà,ha megvan a baba akkor szóltok. Nem igazsàgtalansàg hogy ebben az intim pillanatban olyan embert akarsz magad mellett tudni akit jobban szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!