Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » S. O. S! Vélemény?

S. O. S! Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok . A helyzet a következő:

Van egy 3 hónapos fiam , aki 4 hetes kora óta át alussza az éjszakát . Anyósom tegnap érkezett egy hétre látogatóba, ő külföldön él, dolgozik . Teljesen felháborodott azon állítása szerint hogy én miért nem ébresztem fel a gyermeket éjjel amikor etetési idő van . Mert hogy biztos lusta vagyok. Na már most én elmondtam neki a véleményem hogy ha éhes lenne úgyis felkelne , És amúgy sem tűröm hogy így beszéljen velem saját házamban . Nem szólt semmit úgy látszik belenyugszik még bocsánatot is kért. Eljött az este fürdetés után megetettem kisfiam, olyan fél 10 felé pedig letettem aludni . 11.00 felé mi is elaludtunk a férjemmel erre éjjel 1.00-kor arra ébredtünk ágyunk mellett lévő kiságyból emeli ki az alvó gyereket. Én hirtelen azt sem tudtam hogy ki az olyan volt mint valami rémálom igazából ha nem rúg bele a kis szekrénybe észre se veszem hogy ott van. Nagyon nagyot sikítottam felébredt a gyermek is . Üvöltve kérdeztem hogy ezt mégis hogy gondolja? Mit keres a szobámba ??? Miért veszi fel az alvó gyereket ?? A férjem először szóhoz sem jutott ezalatt gondolom anyuka úgy érezte biztos nyeregben van ezért pökhendien az arcomba vágta hogy ha én nem vagyok képes felkelni hogy megetessem a fiam akkor majd ő megteszi. Mert hogy éhezik ez a szegény gyerek (ez a szegény gyerek aki hat és fél kiló) És márpedig ha nem ébredt fel akkor felkell ébreszteni enni és anyának nem vagyok nevezhető. Na erre Eldurrant az agyam és bevallom lekevertem neki egyet. Ő elkezdett rikácsolni hogy gyámügyet hív rám mert én éheztetem a gyermeket, A férjem meg nemes egyszerűséggel kitette az ajtón. Kellett 10 perc mire felfogtam hogy mi történt és megmondtam a férjemnek hogy amíg én élek az anyja ide a lábát nem teheti be. Kap 10 percet hogy összepakoljon . Férjem teljes mértékben egyetértett velem. Szerintetek nem volt durva hogy pofon vágtam? Ti mit tettetek volna? De mentségemre szóljon nagyon megijedtem olyan volt mint egy rémálom amikor Hajolt az ágy fölé és vette ki a fiam . Egész éjjel nem aludtam na de a férjem se mert olyan 4.00 felé elkezte hivogatni a testvére hogy én mit képzelek mikor az anyja csak jót akart és a férjem is szégyellje magát hogy kidobta az éjszaka közepén. Most is folyamatosan csörög a telefon. Jönnek a fenyegető messenger üzenetek. Muszáj volt kiírnom magamból kérlek mondjátok el őszintén ugye nem voltam értelmetlenül agresszív?

2016. dec. 7. 07:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
9%
Visszajott a nagyi? Kieteti most a gyereket? Mivel 8 oraja itt nyomod mar, sot, mindenre van magyarazat.
2016. dec. 7. 15:28
 52/61 anonim ***** válasza:
83%
OFF: a pirított liszt pici cukorral és vízzel felengedve bizony gyakori élelme volt még a tápszerek elterjedése előtt azoknak a csecsemőknek, akik édesanyjának nem volt teje.
2016. dec. 7. 15:33
 53/61 anonim ***** válasza:
81%
Egyik elottem szolonak: en is szoktam szoptatas kozben telorol netezni. 8 ora alatt nyilvan evett a baba.
2016. dec. 7. 15:41
 54/61 anonim ***** válasza:
14%
Ezt a sok baromságot el is hiszitek?pont anyós idejébe nem volt divat éjjel etetni.21kor volt az utcsó szoptatás azt reggelig csend a korházakba is.Anyós ha olyan dilis lenne ahogy a kérdező lefesti,akkor bizonyára kint éhen halt volna már.De ezek szerint nem kettyós a mama ha dolgozik.kérdezőnek tul sok a szabad ideje,nagyon ráér és bizonyára szétröhögi a fejét a monitor mögött a válaszokon.De ha igy lett volna akkor a fél rokonság sem küld fenyegető üziket.vagy mindenki zakkant abba a családba csak a kérdezo nem:))én az egészet nem hiszem el.
2016. dec. 7. 15:44
 55/61 anonim ***** válasza:
61%

Így olvasva a pofon tényleg durva volt, de abban a helyzetben szerintem én is adtam volna neki!

Hála Istennek a férjed is melletted áll, ez dicséretes!

2016. dec. 7. 16:48
 56/61 anonim ***** válasza:
23%

Te nagyon gáz vagy, drága kérdező. Ha ez a kérdésed kamu, akkor azért, mert még kamuzni se tudsz rendesen. Ha ez a sztori igaz, akkor azért, mert kezet emeltél egy idős nőre.

Tegyük fel, hogy ez a egész igaz, akkor te tényleg megütöttél egy idős nőt, a saját anyósodat, A SZERELMED ANYJÁT, A GYERMEKED NAGYMAMÁJÁT. Normális vagy? Oké az általad leírtak alapján tényleg megérdemelte azt a pofont, de tudod van egy latin mondás Hobbestől "Animus magnus non curat iniurias" - A nagy lélek nem törődik az őt ért sérelmekért. Ezek szerint te nem vagy egy nagy lélek, ANYA LÉTEDRE. Oké, hogy az anyósod trágár szavakkal illetett téged a saját házadban, de te azzal, hogy felpofoztad, lealacsonyodtál az ő szintjére, ráadásul még ki is dobtad. Micsoda példás viselkedés és ebben az a szomorú, hogy a gyermeked ezt fogja eltanulni tőled. Milyen irigylésre méltó család.

2016. dec. 7. 21:28
 57/61 anonim ***** válasza:
86%
Attól ha valaki nem ért egyet a pofonnal még nem döntötte el, hogy rossz anya vagy. Én sem ütöttem volna meg, de teljesen jogos h kiakadtàl és hogy a férjed melletted áll. Hasonló helyzetben a férjem is helyretette az anyjàt, mert mellettem van. De te tudod, hogy akkor pontosam mi hangzott el, és ha a férjed nem zavarja a pofon, akkor ne adj màs véleményére. Én csak ràba@szt@m az ajtót anyósra. Tõlem "csak" ennyire telik ki.
2016. dec. 8. 08:41
 58/61 anonim ***** válasza:
66%
Utolso, te komolyan EBBE kotsz bele? Ennel sokkal de sokkal gazabb irasok vannak itt a gyk-n, nezz mar korul! (Nem en irtam a szoban forgo valaszt, meg mielott....)
2016. dec. 8. 10:13
 59/61 anonim ***** válasza:
88%
Igazad volt, azonban a pofon nem kellett volna. Ezt leszámítva amúgy igazad volt. Pofon vágni senkinek nincsen joga senkit, még akkor sem, ha eldurrant az agya.
2016. dec. 8. 10:24
 60/61 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a pofon is teljesen jogos volt, én is levertem volna neki olyan hogy kiharapja az ágyrácsot. Mit képzel magárol bárki is hogy vendégségben majd uralkodni kezd és irányítja a vendéglátót. Komolyan akik meg kárognak a pofon miatt, kívánom neki éljék át ugyan ezt amit a kérdező.
2016. dec. 15. 00:40
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!