Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » S. O. S! Vélemény?

S. O. S! Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok . A helyzet a következő:

Van egy 3 hónapos fiam , aki 4 hetes kora óta át alussza az éjszakát . Anyósom tegnap érkezett egy hétre látogatóba, ő külföldön él, dolgozik . Teljesen felháborodott azon állítása szerint hogy én miért nem ébresztem fel a gyermeket éjjel amikor etetési idő van . Mert hogy biztos lusta vagyok. Na már most én elmondtam neki a véleményem hogy ha éhes lenne úgyis felkelne , És amúgy sem tűröm hogy így beszéljen velem saját házamban . Nem szólt semmit úgy látszik belenyugszik még bocsánatot is kért. Eljött az este fürdetés után megetettem kisfiam, olyan fél 10 felé pedig letettem aludni . 11.00 felé mi is elaludtunk a férjemmel erre éjjel 1.00-kor arra ébredtünk ágyunk mellett lévő kiságyból emeli ki az alvó gyereket. Én hirtelen azt sem tudtam hogy ki az olyan volt mint valami rémálom igazából ha nem rúg bele a kis szekrénybe észre se veszem hogy ott van. Nagyon nagyot sikítottam felébredt a gyermek is . Üvöltve kérdeztem hogy ezt mégis hogy gondolja? Mit keres a szobámba ??? Miért veszi fel az alvó gyereket ?? A férjem először szóhoz sem jutott ezalatt gondolom anyuka úgy érezte biztos nyeregben van ezért pökhendien az arcomba vágta hogy ha én nem vagyok képes felkelni hogy megetessem a fiam akkor majd ő megteszi. Mert hogy éhezik ez a szegény gyerek (ez a szegény gyerek aki hat és fél kiló) És márpedig ha nem ébredt fel akkor felkell ébreszteni enni és anyának nem vagyok nevezhető. Na erre Eldurrant az agyam és bevallom lekevertem neki egyet. Ő elkezdett rikácsolni hogy gyámügyet hív rám mert én éheztetem a gyermeket, A férjem meg nemes egyszerűséggel kitette az ajtón. Kellett 10 perc mire felfogtam hogy mi történt és megmondtam a férjemnek hogy amíg én élek az anyja ide a lábát nem teheti be. Kap 10 percet hogy összepakoljon . Férjem teljes mértékben egyetértett velem. Szerintetek nem volt durva hogy pofon vágtam? Ti mit tettetek volna? De mentségemre szóljon nagyon megijedtem olyan volt mint egy rémálom amikor Hajolt az ágy fölé és vette ki a fiam . Egész éjjel nem aludtam na de a férjem se mert olyan 4.00 felé elkezte hivogatni a testvére hogy én mit képzelek mikor az anyja csak jót akart és a férjem is szégyellje magát hogy kidobta az éjszaka közepén. Most is folyamatosan csörög a telefon. Jönnek a fenyegető messenger üzenetek. Muszáj volt kiírnom magamból kérlek mondjátok el őszintén ugye nem voltam értelmetlenül agresszív?

2016. dec. 7. 07:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem kitenni valakit éjjel ebben a hidegben, nem teljesen elfogadhatò. Hiába is szépìtitek. Nem ijedségedben adtad a pofont hanem azért mert ideges voltál amikor leosztott. Nem ugyanaz a kettő. Szerintem primitív megoldás volt. Nyillvàn jogos volt a felháborodás, de tulzásba vittétek. Normàlis ember nem tesz ki senkit éjjel ,főleg nem télen. A pofozkodás pedig igenis baromi szégyen és tulzás is egy kisgyermekes anyukátol meg főleg primitív megoldás. A gyerekre fogni pedig szánalmas.
2016. dec. 7. 09:54
 22/61 anonim ***** válasza:
17%

A pofon nem volt jogos. Te mit szolna ha o vagott volna pofan? Erre semmi mentseged nincs.

Semmi jogod senkit utlegelni. Tobbi OK.

2016. dec. 7. 09:58
 23/61 anonim ***** válasza:
86%

Pont annyira jogos egy pofon, mint anyósnak éjszaka betörni valaki más hálószobájába, és engedély nélkül felzavarni a gyereket. Természetesen aközben, hogy a háziak alszanak, nehogy lebukjon vele, még konfrontálódni sem mer a büdös banya...

Én is kivágtam volna a vénasszonyt a hóra. Az egy dolog, hogy semmibe veszi a háziasszonyt, megesik máshol is... de hogy képes álmukban beosonni, hogy felmarja a gyereket, az már kész kabaré.

A kedves tesó szállásolja el anyukát, ha már ennyire védi, őt biztosan nem zavarja, ahogy viselkedik.

2016. dec. 7. 10:12
 24/61 anonim ***** válasza:
82%
Nem a kérdésre válasz de anyósom nekem is ugy tervezte h ha meglesz a baba ideköltözik és kel hozzá éjjel,nem tudom hogy gondolta majd álmmba a mellemre teszi vagy ő szoptatja meg XD
2016. dec. 7. 10:31
 25/61 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem szep csalad. Anyos azt hiszi, joga van felulbiralni egy csecsemo anyjanak a donteset - ugy, hogy a csecsemo jol fejlodik, egeszseges, jol viseli a gondjat az anyja. Anyuka meg jogosnak erzi a pofozkodast es azt, hogy a minuszokban, ejjel az utcara kuldunk egy embert. A ferj pedig bologat hozza, hogy az edesanyja nyugodtan koboroljon csak ejjel telen egyedul az utcan. Idilli.
2016. dec. 7. 10:46
 26/61 anonim ***** válasza:
24%

Ezen az oldalon mindig kiborulnak, ha egy nőt megütnek.

Mindig az a válasz, hogy nem lehet olyan ok, ami indokolná ezt a cselekedetet.

Kivéve, ha egy nő teszi.

2016. dec. 7. 10:57
 27/61 anonim ***** válasza:
25%

Ha valóban úgy lett volna, hogy felriad az anya és ijedtében félálomban azt sem tudja, hogy mit cselekszik, az még -esetleg- indokolhatná a pofont, de itt nem ez történt.

Kb. így történhetett:

-felriadt,

-villanyt gyújtott,

-magához tért

-felfogta, hogy mi történik,

-majd felkelt az ágyból,

-kivette a gyereket az anyós kezéből,

-visszafektette,

-betakargatta,

-ezután szóváltás történt,

-és csak ezek után csattant el a pofon.

Vagyis kb eltelt vagy 5-10 perc.

Ezt már semmiképpen sem lehet hirtelen felindulásnak nevezni!!

2016. dec. 7. 11:09
 28/61 anonim ***** válasza:
21%
Őszintén remélem, hogy ez a sztori nem igaz. Ha meg mégis, akkor én a helyetekben (mindenkiében) eléggé szégyellném magam, hogy idáig jutottunk. Mindenféleképpen primitív dolog volt ez. Anyósod is egy büdös gyökér, és te is elég idegbajosnak tűnsz. Nem lett volna elég csak simán összecsomagoltatni vele a cuccait, aztán elküldeni?
2016. dec. 7. 11:12
 29/61 anonim ***** válasza:
85%

Én tökre megértelek. Igenis megérdemelte az öreglány, hát hogy lehet ilyennel provokálni valakit az éjszaka közepén, hogy nem nevezhető anyának??? :O

Ugyanakkor sajnos nem volt jó ötlet pofánverni, meg kirakni, ugyanis most körbehaknizza vele a családot meg a falut, hogy őt bántottad, és mivel ez egy kézzelfogható dolog, az, hogy csúnyákat mondott neked, az meg nem, mindenki neki fog igazat adni, lásd itt is sokan sajnálják.

Hogy soha többé be nem tenné a lábát a házamba, az is biztos.

2016. dec. 7. 11:14
 30/61 anonim ***** válasza:
91%
Amellett, hogy teljességgel igazad van, és 100%-ig egyet értek veled, én nem vágtam volna pofon, és nem dobtam volna ki az éjszaka közepén, "csak" mondtam volna neki, hogy reggel nagyon gondosan csomagoljon, mert ide többé nem jön vissza:(
2016. dec. 7. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!