S. O. S! Vélemény?
Sziasztok . A helyzet a következő:
Van egy 3 hónapos fiam , aki 4 hetes kora óta át alussza az éjszakát . Anyósom tegnap érkezett egy hétre látogatóba, ő külföldön él, dolgozik . Teljesen felháborodott azon állítása szerint hogy én miért nem ébresztem fel a gyermeket éjjel amikor etetési idő van . Mert hogy biztos lusta vagyok. Na már most én elmondtam neki a véleményem hogy ha éhes lenne úgyis felkelne , És amúgy sem tűröm hogy így beszéljen velem saját házamban . Nem szólt semmit úgy látszik belenyugszik még bocsánatot is kért. Eljött az este fürdetés után megetettem kisfiam, olyan fél 10 felé pedig letettem aludni . 11.00 felé mi is elaludtunk a férjemmel erre éjjel 1.00-kor arra ébredtünk ágyunk mellett lévő kiságyból emeli ki az alvó gyereket. Én hirtelen azt sem tudtam hogy ki az olyan volt mint valami rémálom igazából ha nem rúg bele a kis szekrénybe észre se veszem hogy ott van. Nagyon nagyot sikítottam felébredt a gyermek is . Üvöltve kérdeztem hogy ezt mégis hogy gondolja? Mit keres a szobámba ??? Miért veszi fel az alvó gyereket ?? A férjem először szóhoz sem jutott ezalatt gondolom anyuka úgy érezte biztos nyeregben van ezért pökhendien az arcomba vágta hogy ha én nem vagyok képes felkelni hogy megetessem a fiam akkor majd ő megteszi. Mert hogy éhezik ez a szegény gyerek (ez a szegény gyerek aki hat és fél kiló) És márpedig ha nem ébredt fel akkor felkell ébreszteni enni és anyának nem vagyok nevezhető. Na erre Eldurrant az agyam és bevallom lekevertem neki egyet. Ő elkezdett rikácsolni hogy gyámügyet hív rám mert én éheztetem a gyermeket, A férjem meg nemes egyszerűséggel kitette az ajtón. Kellett 10 perc mire felfogtam hogy mi történt és megmondtam a férjemnek hogy amíg én élek az anyja ide a lábát nem teheti be. Kap 10 percet hogy összepakoljon . Férjem teljes mértékben egyetértett velem. Szerintetek nem volt durva hogy pofon vágtam? Ti mit tettetek volna? De mentségemre szóljon nagyon megijedtem olyan volt mint egy rémálom amikor Hajolt az ágy fölé és vette ki a fiam . Egész éjjel nem aludtam na de a férjem se mert olyan 4.00 felé elkezte hivogatni a testvére hogy én mit képzelek mikor az anyja csak jót akart és a férjem is szégyellje magát hogy kidobta az éjszaka közepén. Most is folyamatosan csörög a telefon. Jönnek a fenyegető messenger üzenetek. Muszáj volt kiírnom magamból kérlek mondjátok el őszintén ugye nem voltam értelmetlenül agresszív?
Nagyon jól tetted én is megtettem volna,ha ennyire nem értett napközben neki a szép szó hogy nem kelted a babàd hàt éjjel biztos magàhoz tért a pofontól.
Gratulàlok a férjedhez hogy ilyen szépen/jól kiàllt melletted :)
A pofon nélkül azt mondanám, szép volt, jól tettétek hogy megmutattátok neki az ajtót,
de a tettlegességgel nem értek egyet. Nagyobb sokkot adtál vele a gyereknek, mint a nagyinak.
Tekintve az időpontot a szituációt és az adrenalin szintedet a pofon egy elég enyhe megoldás is volt. Örüljön, hogy nem a szemét kapartad ki hirtelen.
Telefonszámukra tegyetek hívásszűrést. messengeren meg közöljétek, hogy zaklatásért fel lesznek jelentve ha nem állnak le és tiltsátok őket onnan is. Szerencsére fröcsögésen kívül mást nem tehetnek.
Sajnos a helyzet megoldása nem lesz egyszerű. Már ha meg akarjátok oldani egyáltalán.
Mutert kirakni az utcára éjnek évadján jogos bár erős eljárás volt. Plusz ki tudja mit adott be a másik gyerekének rólatok. Gyanítható, hogy egy darabig mosolyszünet lesz köztetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!