Szenteste? Hol és kivel?
59 azért sajnálom szegény kislányt, hogy ilyen szerencsétlen, fantáziálgató barmok adnak neki tanácsot, mint te. Még, hogy a férjem hajléktalan, ilyen hülyeségeket honnan szedsz?
Megbeszélés nélkül nincs kapcsolat. Törekedni kellene rá, hogy a te és a párod akarata is érvényesüljön, rengeteg kompromisszum szükséges egy párkapcsolatban. Nálunk pl. a férjem szenteste átmegy a szüleihez én meg ebből nem csinálok ügyet, én is a saját családommal vagyok, nekünk így megfelel, másnak meg nincs hozzá köze szerintem.
A szilveszteri bulikat nem szeretem, így itthon szoktunk lenni a családdal, barátokkal, lehet, hogy ebben a férjem köt kompromisszumot, nem tudom, sosem panaszkodott, elfogadta, hogy én így szoktam csinálni.
Egy biztos, ha a párod minden szilveszterkor áthívja a szüleit ebédre, akkor nem illene szerintem néhány héttel az odaköltözésed után borítani ezt a hagyományt.
A kommentjeid alapján én nem láttam arra utaló jelet, hogy elnyomna a párod, egyszerűen csak jóban van a családjával, ez nem baj, sőt, örülnöd kellene neki.
Ja, hogy te még oda sem költöztél hozzá, csak tervben van.
Akkor viszont nem tudom értelmezni nálad ezt a kifejezést, hogy a MI otthonunk.
Először arra koncentrálj, hogy karácsonyig oda tudsz-e hozzá költözni. Ha sikerül, majd a jövő karácsonykor már jobban érezheted magad a 'ház asszonyának'. Ezen a karácsonyon ez még túl korai lenne.
Amíg nem volt gyerekunk egyik évben anyóseknal masik évben nalunk volt szenteste.
Aztan gyerekunk lett es mindenki hozzánk jott.
Iden ket gyerekkel itthon leszunk majd ide is oda is megyunk
30 /n 12 eve egyutt
Egyetértek a többséggel, ne legyen számára olyan egyértelmü, hogy csak neki van családja.
Az utolsó kötözködõn jót nevettem, az õ szellemében mivel nem vagy a "ház asszonya" így nyugodt szívvel tervezz valami programot magadnak szirveszterre házon kívül s "felejsd el", hogy õ már szervezkedett mivel
-neked ott még eszerint nincs sok szavazati jogot döntésekbe
-de ez miatt kötelezettséged is csak mint a párodé
-a pasid is kellemetlen helyzetbe tudott hozni téged ugyanígy tavaly.
De csak akkor szólj neki mikor mész ki az ajtón, hogy jó fõzõcskézést és takarítást így érezze milyen ha nincs kompromisszum.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!