Szenteste? Hol és kivel?
7 azaz hét év kellett hozzá, hogy meghozza a döntést, hogy összeköltözzetek.
Ez csak abban az esetben elfogadható, ha nagyon fiatalon jöttetek össze, ha nem, fogd a jeleket és gondolkodj el rajta.
Nem volt időm olvasgatni a korábbi válaszokat.
Szerintem nagyon veszélyes dolgot tettél, hogy beleegyeztél ebbe. (Mert a halálotokig ez lesz, megvan a precedens...) Sőt, az, hogy a párodnak nincs igénye veled a közös karácsonyra, hanem helyette szalad haza anyucihoz, mindennél többet mond, és ugyan én nagyon családszerető vagyok, ez számomra elég ok lenne arra, hogy nagyon meggondoljam, akarok-e egyáltalán vele élni. Nem azt mondom, hogy veszekedj, mert semmi értelme, ha ő így érez. Azt döntsd el, megelégszel-e egész életedben a második hellyel (mert több neked úgysem jut) vagy nem: ha nem, akkor még idejében húzd le a rolót! (Nem bántásból írtam mindezt, épp elég ilyet láttam már, sajnos:S)
32: Miért a nőt kell szidni?
Ha a nő akar menni a szüleihez, akkor hülye. Ha a nő otthon akar maradni, akkor hülye. Ha a férfi akar menni a szüleihez, akkor is a nő hülye. Mindennek úgy kell történnie, ahogy a férfi akarja?
38:
És mit mond arra, ha megkérdezed, hogy miért kell menni 24-én is a szüleihez, amikor úgyis mentek majd 26-án hozzájuk?
Vagy mit mond arra, ha megkérdezed, hogy miért pont az ő szüleihez mennétek 24-én? Ennyi erőből mehetnétek a te szüleidhez is.
Szerintem ez a kapcsolat nem túl jó, ha nem tudjátok ezt megbeszélni, ha neked nem lehet véleményed, szavad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!