Szenteste? Hol és kivel?
Februárban költöztünk össze, nálunk ez a ,,menetrend":
-24. Itthon.
-25. Anyósnál
-26. Anyámnál
Én ebből nem engedtem, pedig anyós célozgatott arra, hogy náluk szenteste mert azt ,,úgy kell". De mindenben ilyen 😂 ő akar mindent irányítani. (Anyám ugyan ez, már megtanultam kezelni. ) Nem hagytunk beleszólni senkit, nem azért mert nem szeretjük őket, de a mi életünk. :)
25N
Minek egyeztél bele, ha most húzod az orrodat? Amúgy jogos lenne, hogy 24. a ti napotok, a család csak itána jön, mert most már ti vagytok a család.
Nem, kor.
Furcsa, nem világvége, de valóban fura.
Én nagyobb elköteleződést éreznék, ha jegyben járnátok vagy házasok lennétek. Mert ezekben az esetekben egyértelmüen jobban jönne ki, ha együtt lennétek.
De így.. nem is tudom.
Nem beszéltetek még az eljegyzésről, házasságról? Valami terv?
Nekem olyan érzésem van, hogy párod biztos pontja még mindig a családja és ezért megy haza. Megszokásból.
De a másik oldal, meg az, hogy őt nem lelkesíti, hogy végre van egy közös otthonotok, ahol most rendelkeztek az ünnep kivitelezésével?
Most ha a saját példánkból indulok ki, akkor férjem egy csont üres lakásba is szívesebben ment volna, ha ott a tudat, hogy ez a "miénk" és ez lenne az első KETTESBEN eltöltött Karácsony.
De nekem apukám is ilyen volt... Én ezt szoktam meg.
Lehet, hogy a te eseted is rendben van kérdező... De én az ilyen típusú férfiakat sosem értetem.
31 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!