Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?
Fúúúúú, nekem van egy sztorim
Anyós mindenbe bele akar szólni.. mindenbe, új házba bútorok, falak színei, gyereknevelés, féjnevelés stb.
Kinéztem egy fürdőszoba szőnyeget az ikában amit meg akartam venni, de ez a banya, hozott a picról valami kegyetlen randa rúzsaszín fürdőszoba szőnyeg szettet, mikor megkértem... világosan megkértem, hogy ne hozzon ide semmit.
Jó semmi baj, megköszöntem, elraktam a szekrénybe, és megvettem az ikeásat.
Na itt jön a lényeg
Pár nap múlva jönnek át megint, lent ülünk a nappaliban, ő pedig felmegy a fürdőbe (nem értettem minek akar a fentibe menni, amikor lent is van)
Fel mentem én is egy kis idő után, és látom, hogy a banya kicserélte a randa szőnyegét arra amit vettem (áttúrta a szekrényeinket, kivette amit ő vett, berakta az ikeásat...)
Mondom sebaj, visszacsináltam az egészet, lementem.
20 perc múlva megint felment, majd én is.. ezt eljátszottuk vagy 5x még... Egy szót se szóltunk közben egymásnak...
A randa szőnyeg szerető gazdára lelnt valami kukában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!