Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
90%

Fúúúúú, nekem van egy sztorim

Anyós mindenbe bele akar szólni.. mindenbe, új házba bútorok, falak színei, gyereknevelés, féjnevelés stb.

Kinéztem egy fürdőszoba szőnyeget az ikában amit meg akartam venni, de ez a banya, hozott a picról valami kegyetlen randa rúzsaszín fürdőszoba szőnyeg szettet, mikor megkértem... világosan megkértem, hogy ne hozzon ide semmit.

Jó semmi baj, megköszöntem, elraktam a szekrénybe, és megvettem az ikeásat.

Na itt jön a lényeg

Pár nap múlva jönnek át megint, lent ülünk a nappaliban, ő pedig felmegy a fürdőbe (nem értettem minek akar a fentibe menni, amikor lent is van)

Fel mentem én is egy kis idő után, és látom, hogy a banya kicserélte a randa szőnyegét arra amit vettem (áttúrta a szekrényeinket, kivette amit ő vett, berakta az ikeásat...)

Mondom sebaj, visszacsináltam az egészet, lementem.

20 perc múlva megint felment, majd én is.. ezt eljátszottuk vagy 5x még... Egy szót se szóltunk közben egymásnak...

A randa szőnyeg szerető gazdára lelnt valami kukában...

2016. dec. 1. 23:35
 62/65 anonim ***** válasza:
85%
Úgy kihajítottam volna a banyát a szőnyegeivel együtt, ha turkálni mer a szekrényemben, mint a macskát. Végigolvasva a hozzászólásokat, teljesen megdöbbentem, mit képzelnek magukról ezek a boszorkák?? Milyen emberek az ilyenek? Félelmetes.
2017. febr. 6. 16:35
 63/65 anonim ***** válasza:
42%
.
2018. jan. 18. 18:27
 64/65 anonim válasza:
39%
A párom takarója már nem volt e legjobb állapotban ezért amikor egy szobában amit az égvilágon senki nem használt találtam egy takarót a világ legboldogabb embere voltam. Mikor haza jött a párom rögtön be takargattam vele. Aztán mikor mosás után teregettem és arra gondoltam milyen finom illata lesz az ágyban. Az anyós fogta és el vitte a szobájába: " hogy az annak az embernek a tarkója aki már egy éve nem lakik ott és hogy azt ne használjuk."
2018. jan. 25. 13:20
 65/65 anonim válasza:
55%
Nagyon szomorú lettem. Azóta romlott meg úgy igazán a kapcsolatom az anyóssal. Pedig eddig se volt túl mesés.
2018. jan. 25. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!