Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a mogyoró allergiàs a legdurvàbb. Tuti h nem làtná többet az a fiam, aki az életével jàtszik, függetlenül, hogy milyen rokoni kapcsolatban vagyunk.
2016. okt. 25. 04:43
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

terhességkor kijelentette nekem is anyósom hogy fiút szüljek mert a lányokat utálja.

7 hónapban 1,5 napos vajúdás után halva kellett megszülni a kisbabánkat, rá egy hétre az anyósom azt mondta hogy ne foglalkozzak én már ezzel a dologgal hanem intézzem az ő dolgait.

egy ideig megpróbáltunk vele lakni mert neki már csak a párom van (másik fia,férje meghalt), nem ment ezért elköltöztünk mert nem lehetett vele megbeszélni a dolgokat erre fel fogta magát és költözéskor leköpdöste a fiát,pedig egy szót nem szólt hozzá még pakoltunk.

hirtelen ezek a legdurvábbak amik eszembe jutottak.

2016. okt. 25. 09:32
 33/65 anonim ***** válasza:
97%
4# vagyok, végigolvastam most. őszinte részvétem az anyósaitok miatt!!:D Én már hat éve elváltam azóta csodásan kijövünk :P
2016. okt. 25. 10:12
 34/65 anonim ***** válasza:
98%

Mindig vannak beszólásai. A kedvenceim:

Karácsonyi ebéd, először voltam nála, nagy család együtt. Anyósom mondja hangosan, hogy majd ő szed nekem, de csak keveset, mert így is kövér vagyok.

Esküvő a családban, kiöltöztem, smink, haj (a mindennapokban sportosan öltözök és nem sminkelek). Ő meg sem ismert, máskor olyan ronda vagyok. Szintén nem épp halkan, sőt.

Mi esküvőnk után 1 héttel átvittük a képeket. Nézegetjük, egyszer csak a semmiből: ne aggódj fiam, még nincs minden veszve, el lehet válni.

A gyerekkel kapcsolatban egyszer szólt be (milyen rossz hogy ilyen szar anyád van, nem baj, majd én kárpótollak) 3 hónapig nem látta. Azóta vele kapcsolatban kuss van, engem viszont még mindig bombáz. Most pl nagyon lefogytam, biztos rákos vagyok, de majd ő felneveli az unokákat.

A férjem mindig visszaszól neki, de nem hatja meg. Ráadásul pedagógus... én nem tudom, hogy kommunikál a szülőkkel.

2016. okt. 25. 10:26
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Hàt kedves utolsó lehet pàran lehurrognak de én a te helyedben a közelébe nem engedném a gyerekemnek az anyósodat.

Nàlunk is állandó áskálódás volt,most h terhes vagyok megint megy a nyalizás de nekem a gyerekem körül ne legyenek ilyen kétszinü emberek.

2016. okt. 25. 10:41
 36/65 anonim ***** válasza:
82%

A legutolsó történés:

3hónapja meghalt keresztapàm,fel se hivott h részvétem, megtudta hogy terhes vagyok most meghalt keresztanyàm nem csak h felhivott de még a temetésen is ott volt,gondolja h nem esik le hogy miért pedàloz hirtelen annyira mikor eddig le se szart minket.

2016. okt. 25. 10:46
 37/65 anonim ***** válasza:
80%

33#-as voltam ismét, a 32# hozzászólót nagyon sajnálom..:(

Remélem mostanra javult a helyzet! Tényleg a legjobb külön..

2016. okt. 25. 10:47
 38/65 anonim ***** válasza:
85%

Bátyám anyósa amikor meghalt a lánya /ex-sógornőm/ gyorsan felvett 80.ezer forintot annak számlájáról-tehát szegény a saját temetését finanszírozta!- aztán megígérte a keresztfiamnak-unokája ugye..- hogy nyáron elviszi Görögországba. Persze tojt ár, a facebook-ra kirakta azért a képeket onnan az unokáját meg egyszer nem vitte el addig, telefonon se kereste!!! 12 éves a gyerek:(

Hiába mondta a temetésen hogy bármikor elviszem hozzájuk vagy a másik lányához, egyszer sem kereste egyikük sem!!

Most persze kiderült hogy miért, a bank dupla kamattal hajtotta be a jogos követelést. Mivel kártyával vette fel a pénzt még nyoma sem volt..:( bátyám meg fizet mint a katonatiszt.. de az életbiztosítást is le akarta nyúlni:(

2016. okt. 25. 10:51
 39/65 anonim ***** válasza:
90%
35: sokat gondolkoztam ezen, de úgy döntöttem, adok neki esélyt. Pontosabban a gyerekeknek. Én imádom a nagyszüleimet. Már felnőttként tudtam meg hogy bizony voltak feszültségek és gondok, nem is kevés. Gyerekként ebből semmit nem éreztünk. Remélem anyósom is tudja ehhez tartani magát. Ha nem, akkor persze változtatunk. De a gyerekekkel nagyon jól bánik és pedagógusként észrevesz dolgokat, amiket én nem. Tud úgy foglalkozni, játszani velük ahogy mi nem. Meg sok dologban egyet is ért velünk, pl sosem akarta cukros dolgokkal tömni, tiszteletben tartja a napirendet, nem ülteti egész napra a tv elé. Szereti őket, hiába én vagyok az anyjuk :-)
2016. okt. 25. 10:56
 40/65 anonim ***** válasza:
93%

#33 as hàt màsfél évig nem keresett minket nem érdeklödött affelöl hogy vagyunk a baba elvesztése utàn,most az újabb terhességnél màr mézes mázos de ha eddig nem akart az életünk része lenni most se akarjon már.

Nekem is anyós amugy dada volt ovodában de ö pl mikor masik fia gyerekei itt voltak fözte az ebédet,a gyerek már éhes volt,10percet kellett volna vàrnia az ebédre erre anyós adott nekik addig chipset meg csokit utàna meg hallgathattam a sirását h nem ebédelnek a gyerekek. Ha rajta mulna a saját életünket ugy kellene élni ahogy ö akarja igy a fiaval egyetemben köszönjük szépen de se most se a baba születése után nem kérünk a segitségéböl.

2016. okt. 25. 11:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!