Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?
terhességkor kijelentette nekem is anyósom hogy fiút szüljek mert a lányokat utálja.
7 hónapban 1,5 napos vajúdás után halva kellett megszülni a kisbabánkat, rá egy hétre az anyósom azt mondta hogy ne foglalkozzak én már ezzel a dologgal hanem intézzem az ő dolgait.
egy ideig megpróbáltunk vele lakni mert neki már csak a párom van (másik fia,férje meghalt), nem ment ezért elköltöztünk mert nem lehetett vele megbeszélni a dolgokat erre fel fogta magát és költözéskor leköpdöste a fiát,pedig egy szót nem szólt hozzá még pakoltunk.
hirtelen ezek a legdurvábbak amik eszembe jutottak.
Mindig vannak beszólásai. A kedvenceim:
Karácsonyi ebéd, először voltam nála, nagy család együtt. Anyósom mondja hangosan, hogy majd ő szed nekem, de csak keveset, mert így is kövér vagyok.
Esküvő a családban, kiöltöztem, smink, haj (a mindennapokban sportosan öltözök és nem sminkelek). Ő meg sem ismert, máskor olyan ronda vagyok. Szintén nem épp halkan, sőt.
Mi esküvőnk után 1 héttel átvittük a képeket. Nézegetjük, egyszer csak a semmiből: ne aggódj fiam, még nincs minden veszve, el lehet válni.
A gyerekkel kapcsolatban egyszer szólt be (milyen rossz hogy ilyen szar anyád van, nem baj, majd én kárpótollak) 3 hónapig nem látta. Azóta vele kapcsolatban kuss van, engem viszont még mindig bombáz. Most pl nagyon lefogytam, biztos rákos vagyok, de majd ő felneveli az unokákat.
A férjem mindig visszaszól neki, de nem hatja meg. Ráadásul pedagógus... én nem tudom, hogy kommunikál a szülőkkel.
Hàt kedves utolsó lehet pàran lehurrognak de én a te helyedben a közelébe nem engedném a gyerekemnek az anyósodat.
Nàlunk is állandó áskálódás volt,most h terhes vagyok megint megy a nyalizás de nekem a gyerekem körül ne legyenek ilyen kétszinü emberek.
A legutolsó történés:
3hónapja meghalt keresztapàm,fel se hivott h részvétem, megtudta hogy terhes vagyok most meghalt keresztanyàm nem csak h felhivott de még a temetésen is ott volt,gondolja h nem esik le hogy miért pedàloz hirtelen annyira mikor eddig le se szart minket.
33#-as voltam ismét, a 32# hozzászólót nagyon sajnálom..:(
Remélem mostanra javult a helyzet! Tényleg a legjobb külön..
Bátyám anyósa amikor meghalt a lánya /ex-sógornőm/ gyorsan felvett 80.ezer forintot annak számlájáról-tehát szegény a saját temetését finanszírozta!- aztán megígérte a keresztfiamnak-unokája ugye..- hogy nyáron elviszi Görögországba. Persze tojt ár, a facebook-ra kirakta azért a képeket onnan az unokáját meg egyszer nem vitte el addig, telefonon se kereste!!! 12 éves a gyerek:(
Hiába mondta a temetésen hogy bármikor elviszem hozzájuk vagy a másik lányához, egyszer sem kereste egyikük sem!!
Most persze kiderült hogy miért, a bank dupla kamattal hajtotta be a jogos követelést. Mivel kártyával vette fel a pénzt még nyoma sem volt..:( bátyám meg fizet mint a katonatiszt.. de az életbiztosítást is le akarta nyúlni:(
#33 as hàt màsfél évig nem keresett minket nem érdeklödött affelöl hogy vagyunk a baba elvesztése utàn,most az újabb terhességnél màr mézes mázos de ha eddig nem akart az életünk része lenni most se akarjon már.
Nekem is anyós amugy dada volt ovodában de ö pl mikor masik fia gyerekei itt voltak fözte az ebédet,a gyerek már éhes volt,10percet kellett volna vàrnia az ebédre erre anyós adott nekik addig chipset meg csokit utàna meg hallgathattam a sirását h nem ebédelnek a gyerekek. Ha rajta mulna a saját életünket ugy kellene élni ahogy ö akarja igy a fiaval egyetemben köszönjük szépen de se most se a baba születése után nem kérünk a segitségéböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!