Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, de jó volt végigolvasni a sok hozzászólást. Azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen anyós téren. A leggusztustalanabb fajtából való, senkinek nem kívánom. Hogy jót is írjak, nem tud bennünket szétszakítani akármennyire is próbálkozik :)
2016. okt. 26. 21:48
 52/65 anonim ***** válasza:
87%
Esküvőnkön közölte, hogy ő sokat akar velünk lenni ezután, azért, hogy ő is részesüljön a mi boldogságunkból. :) ?
2016. okt. 27. 07:38
 53/65 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk akkor kezdődtek a bajok, amikor bejelentettük, hogy összeházasodunk.

Anyósomék és apósomék is - elváltak - adtak bele pénzt.

Ez jól is jött, örültünk, de az anyós elkezdte intézni a dolgokat a hátam mögött.

Pl. lefoglalta a lagzink helyszínét a megkérdezésem nélkül. Azelőtt még sosem voltam abban az étteremben, és úgy gondolom, hogy én, mint a menyasszony, jogomban állt volna több helyszínt végigjárni a párommal, együtt eldönteni, majd közösen lefoglalni.

A másik dolog.. anyósom a férjemnek küldözgetett üzeneteket, hogy "A Zsuzsi (Vagyis én) méltóztasson kiba**ott fodrászt és kozmetikust keresni" - akik ugye az esküvő délelőttjén kisminkelnek, és megcsinálják a hajamat. Miért nem nekem mondta? Nyilván elmegyek, és megcsináltatom a hajamat/sminkemet.

De ez a stílus..

Szintén ez az üzengetés... kit hívjunk meg, kit ne, és miért. A férjem meg nem akar összeveszni az anyjával, inkább rábólint minden hülyeségére.

Szóval az esküvőnkön ott volt az is, akinek nem kellett volna ott lennie.

Sőt, a feldíszített menyasszonyi autóban ült az anyósülésen, miután a polgári után átmentünk a lakodalom helyszínére.

Tudom apróság, de akkor is állati rosszul esett.

Megfogadtam, hogy ha egyszer lesz gyerekünk, tanulva az előzményekből, nem fogom hagyni, hogy bárki beleszóljon, hogy gondoskodunk a piciről.

Néhány héten belül megszületik a babánk..

Ezért nem is hagytam, hogy az anyós akármit vegyen neki, mert akkor feljogosítva érezné magát, hogy ismét beleszóljon, mi több, döntéseket hozzon helyettünk.

Most ezért áll a bál.

Anyósom férje úgy fogadta a baba érkezését, hogy "Gratulálok, hogy sikerült a lyukba lyukat rajzolni".

Mivel kislány lesz. A névválasztásba is beledumáltak, holott egy teljesen hétköznapi név mellett döntöttünk.

Előre félek, mi lesz a szülés után.

:(

2016. okt. 27. 08:00
 54/65 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó: nekem is ajànlgatta anyós hogy segit a babának megvenni a dokgokat vagy ha pénz kell szóljak. Egy forintot nem fogadnék el töle nehogy ugy érezze neki joga lesz bàrmiben is dönteni a gyerekünkkel kapcsolatban.
2016. okt. 27. 08:07
 55/65 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 54!

A párod hogy fogadta a döntésed? Kiáll melletted? Megszületett a babád?

Anyósoddal hogy áll a dolog?

"Zsuzsi"

2016. okt. 27. 08:18
 56/65 anonim ***** válasza:
92%

Az enyém is elég súlyos. De engem nem is az zavar a legjobban, hogy velem milyen idegesítő, hanem, hogy a gyerekeit meg a környezetét hogy zsarolja érzelmileg és teszi tönkre, miközben meg van győződve arról, hogy ő az áldozat.

Egyébként amit a legjobban utáltam benne az volt, hogy heti rendszeresseggel közölte hogy szüljek már mert ő unokazni akar és gyesre megy majd a babával én meg dplgozzqk. Erről leszokott, mióta terhes vagyok, de már előre félek hogy mi lesz ha megszuletik a baba :/

2016. okt. 27. 13:12
 57/65 anonim ***** válasza:
92%

Zsuzsi

Nálunk anyósom olyan dolgokat tett velünk hogy párom egy éve nem látta, ugy utálja hogy ő azt szeretné ha még látni se látná a gyerekünket.január végén születik a kicsi,fogalmam sincs mi lesz ezzel az anyós unoka helyzettel mert én is rühellem a vénlányt,majd a sors eldönti.

2016. okt. 27. 13:31
 58/65 anonim ***** válasza:
92%
Nincs bajom anyósommal. Nem voltunk ugyan mindig jóban, hiszen amikor a válásom után, csupasz seggel összejöttem a lányával, azt hitte, hogy a családi vagyonra fáj a fogam. :-))
2016. okt. 30. 10:53
 59/65 anonim ***** válasza:
17%
Számít rám az ágyban ,ha az apóssal valami baj történik! Persze később megértőbb lettem, és megtettem neki még előtte, és nincs többé semmi hiba.
2016. okt. 30. 18:24
 60/65 sanyó9999 válasza:
75%
Árvaházból kell párt választani!Eleve kiküszöbölve a gondokat,bár én se onnan nősültem.
2016. okt. 30. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!