Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
78%

40#: nekem anyám ugyanilyen! Sajnos:( Mondták neki régebben hogy a gyerek a legjobb befektetés..ő meg azt mondja mindig hogy "ő még csak várja.." ..most erre mit lehet mondani? A saját fiamat simán ellenem hangolja ha olyan kedve van brrr. Anyósom normálisabb volt százszor "pedig az csak egy egyszerű segédmunkás" hát aztán??..anyámként szerettem..:( Pedig volt jó pár húzása a véncsoroszlyának újabban boros kólát ajánlgat a fiamnak /16 éves/ :DD Remélem én normálisabb leszek mindent megteszek már most hogy ne a fiam nyakán lógjak legyen saját életem mert különben pokollá fogom tenni a körülöttem élőkét és nyolc macskával fogok élni öregkoromra:D.. :) Minden jót nektek és a gyerekeknek!

Üdv.

2016. okt. 25. 11:22
 42/65 anonim ***** válasza:
86%
Még annyit h anyós annyit hazudozott meg csak a mi hibàinkkal tömte pàrom rokonai fejét (holott neki is van böven de hàt azzal.nem dicsekedett) amég a rokonok kb szóba se állnak párommal,ez alapjàn h elkerüljük a te helyzeted nem fogom a gyerek közelébe engedni h esélye se legyen ellenünk hangolni.
2016. okt. 25. 11:29
 43/65 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a telefontársaságokat az anyósok tartják életbe mert ez a pletykálás életelemük:(( Ha szólsz akkor "megbeszéljük a problémáinkat"..ezzel tartják életben szerintem..:D..borzalmas:(( De naponta fél órán át....

:D

2016. okt. 25. 11:39
 44/65 anonim ***** válasza:
91%

Kedves válaszadók!

Sokan írtátok ezt a "rá rakta a húsra a csontot"idézetet, be linkelnétrk légyszi ezt a kérdést? Kíváncsi lettem rá

2016. okt. 25. 14:40
 45/65 anonim ***** válasza:
2016. okt. 25. 15:16
 46/65 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon szépen köszönöm! :-)
2016. okt. 25. 15:50
 47/65 anonim ***** válasza:
95%
Én szerencsés helyzetben vagyok, nagyon kedves, normális az anyósom. De a nővérem meg van áldva rendesen az anyós-após párosával. Azóta gyűlölik, mióta belépett a fiuk életébe, hiszen "elvette tőlük". Eleinte csak apróbb, de állandó beszólogatások voltak, majd később hergelni kezdték sógoromat, hogy keressen más nőt. Nővérem egészségügyi okok miatt nagyon nehezen esett teherbe, ez baromira megviselte őt és a férjét is. Anyósék meg kitalálták, hogy a nővérem vagy hazudja az egészet, és titokban védekezik, mert félti az alakját, vagy valóban meddő, akkor pedig sürgősen el kell tőle válni, és találni egy "normális" nőt. 7 év próbálkozás után született egy gyönyörű kislány. Sajnos súlyosan refluxos volt a kezdetektől, nagyon nehéz volt táplálni. Anyósék meg kitalálták, hogy a nővérem szándékosan nem eteti a gyermeket (????!!!!), és rájuk fogják hívni a gyámügyet. Mikor nővérem otthon volt a 4 hónapos picivel, após bemászott a kerítésen, rátörte az ajtót, és mérgesen ledobott pár üveg levest a padlóra, hogy "egyen végre az a szerencsétlen gyerek"...nővérem épp altatta a picit, após ezért is leszúrta, miért kell nappal is aludnia egy gyereknek, biztos ezért éhezik, mert ilyenkor ennie kéne alvás helyett. Ezer meg ezer ilyen sztori van róluk. Jelenleg ott tartanak, hogy nővérem egy évben max egyszer hajlandó találkozni velük ( de nagyon nyomós indok kell hozzá ) férje nagy ritkán följár, 2-3 havonta 2 órára a gyereket is viszi, de egy percre nem hagyja egyedül a szüleivel, nehogy valami hülyeséggel telebeszéljék a fejét.
2016. okt. 25. 19:23
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ad valami kaját és közli, hogy ezt a fiának küldte 😃 Vagy kölcsön kér és nem adja vissza, mert valamibe bekompenzálja. Vagy a gyereknek fikáz engem, ő még persze vissza mondja, de én ezen derülök. Annyi minden volt már, hogy nem húz fel.
2016. okt. 25. 20:58
 49/65 anonim válasza:
89%
Mi még nem voltunk összeházasodva, mikor terhes lettem. Mikor megmondtuk Após közölte, hogy csak nem gondolom komolyan, hogy ezért a fia el fog venni (6 éve éltünk már együtt az én lakásokban), de ha nem vetetem el a gyereket majd ő fizeti a gyerektartást, mert nem engedik hogy összeházasodjunk, mert már kinéztek valaki mást a fiúknak. Mikor a kislányunk nagyobbacska lett mindig mondogatták neki, végy példát másról (az apja aktuális barátnőjéről) ne légy olyan hülye mint az Anyád ... Mikor segítséget kértem tőlük, beszéljenek már a fiúkkal, nem kéne, hogy egy másik nő miatt szétmenjen a család, Apósom csak annyit mondott, mit vagy úgy oda, nem kopik .... !!!! Amikor 18 év után végül is elváltunk és bejelentettük, hogy válni fogunk, felsóhajtottak, hogy na végre!!!! Egyetlen egy közös születésnapon, karácsonyon családi ünnepen nem vettek részt. Mikor a kislányunk már nagyobbacska lett reklamáltak, hogy miért nem megy a gyerek hétvégenként kitakarítani hozzájuk elvégre ez egy unoka kötelessége... Még a 18. szülinapjára sem hívták fel telefonon, ajándékról ne is beszéljünk!!!!! Ők egyetlen egyszer nem hozták el a gyereket bölcsiből, oviból, iskolából soha nem segítettek semmit. Most ott élnek kettecskén a fiúk nem nagyon törődik velük, el van foglalva a legújabb fiatal barátnőjével.
2016. okt. 26. 08:12
 50/65 anonim ***** válasza:
94%

Nehézmelképzelni, hogy ennyi hülye ember van, de ezek szerint tényleg. Nekem sok történetnek a felétől eldurrant volna az agyam, az tuti. Ha anyu elkezdett volna beszólogatni akármelyik barátnőmnek, a holdig rúgtam volna fel. Pedig nyugodt ember vagyok. Véleményét mindig meghallgattam, tiszteletben tartottam és elgondolkodtam rajta, de a barátnőm nyilvános megalázását nem tűném el tőle sem.

Utolsó, a fiúk szó a fiú főnév többes száma, zavaró, ha ezt használod a birtokos személyjellel ellátott alakja helyett, ami viszont rövid u-val írandó.

2016. okt. 26. 15:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!