Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?
40#: nekem anyám ugyanilyen! Sajnos:( Mondták neki régebben hogy a gyerek a legjobb befektetés..ő meg azt mondja mindig hogy "ő még csak várja.." ..most erre mit lehet mondani? A saját fiamat simán ellenem hangolja ha olyan kedve van brrr. Anyósom normálisabb volt százszor "pedig az csak egy egyszerű segédmunkás" hát aztán??..anyámként szerettem..:( Pedig volt jó pár húzása a véncsoroszlyának újabban boros kólát ajánlgat a fiamnak /16 éves/ :DD Remélem én normálisabb leszek mindent megteszek már most hogy ne a fiam nyakán lógjak legyen saját életem mert különben pokollá fogom tenni a körülöttem élőkét és nyolc macskával fogok élni öregkoromra:D.. :) Minden jót nektek és a gyerekeknek!
Üdv.
Szerintem a telefontársaságokat az anyósok tartják életbe mert ez a pletykálás életelemük:(( Ha szólsz akkor "megbeszéljük a problémáinkat"..ezzel tartják életben szerintem..:D..borzalmas:(( De naponta fél órán át....
:D
Kedves válaszadók!
Sokan írtátok ezt a "rá rakta a húsra a csontot"idézetet, be linkelnétrk légyszi ezt a kérdést? Kíváncsi lettem rá
Nehézmelképzelni, hogy ennyi hülye ember van, de ezek szerint tényleg. Nekem sok történetnek a felétől eldurrant volna az agyam, az tuti. Ha anyu elkezdett volna beszólogatni akármelyik barátnőmnek, a holdig rúgtam volna fel. Pedig nyugodt ember vagyok. Véleményét mindig meghallgattam, tiszteletben tartottam és elgondolkodtam rajta, de a barátnőm nyilvános megalázását nem tűném el tőle sem.
Utolsó, a fiúk szó a fiú főnév többes száma, zavaró, ha ezt használod a birtokos személyjellel ellátott alakja helyett, ami viszont rövid u-val írandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!