Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nem anyóssal hanem apóssal volt a legrosszabb eset. Férjem szülei elváltak, mikor megszületett az első manó 22 voltam. Akkor ment a hiszti hogy a férjem "elb.szta az életét, minek gyerek nekünk " stb. Aztán az volt a baj, hogy Csongor lett, és az milyen gyatra név. Néha volt nála aztán apósom új barátnője kérdezett rá, hogyhogy megengedtük apósnak hogy a 2.nevén szólitsa a gyereket. Én csak pislogtam hogy miről beszél nincs is második neve a gyereknek. Kiderült, hogy maga után a gyereket is Lacizta. Többet nem is vittem, mert nem volt hajlandó elfogadni hogy a gyerek Csongor és nem László.

Anyóssal akkor vesztem össze mikor beleszólt a háztartásbeli szokásaimra. Nem szeretem ha van elől piszkos edény vagy mosatlan tányér pohár stb. Anyóséknál úgy ment a dolog, hogy 2-3 naponta mosogattak nagy tételben, vagy ha épp valami a mosatlan közül kellett azt gyors elmosták. (Náluk egyből a konyhába léptèl be ) Nekem csak szúrta a szemem, hogy anyós csak az étkezőasztalon tud csinálni kaját, mert a pult tele mosatlannal. Ő meg kioktatott, hogy miért pazarlom a vizet stb, minek mosok fel minden 3-4.nap, minek söprök meg porszívózok fel állandóan, és minek takarítom minden héten hétvégén a fürdőt fertőtlenítővel stb, a babának sem egészséges hogy folyton steril körülmények közt van stb. Megmondtam neki hogy köszönöm a véleményt, de azt hiszem a saját házamban úgy és akkor takarítok, amikor én szeretnék, én sem szólok rá. Hetekig nem is jött inkább :)

2016. okt. 24. 17:38
 22/65 anonim ***** válasza:
97%
Sok apro beszolasa volt es tette amivel fel tudott bosszantani. De a pohar akkor telt be mikor kozolte a ferjemmel, hogy nem vagyok jo anya, jo feleseg , jobb lenne ha o menne gyesre a gyerekunkkel es odakoltozne hozzank, en meg lassan csak elkopnek ha eszreveszem, hogy nincs ram szukseg...
2016. okt. 24. 19:01
 23/65 anonim ***** válasza:
98%
első vagyok, na milyen sztorik :D ezekszerint nem csak nálunk várja anyós tizenéve a válást hiába :D :D Nálunk is van álomnő, aki nem én vagyok szerinte...
2016. okt. 24. 19:51
 24/65 anonim válasza:
26%
Nekem nincs Anyósom,és nem is volt ezzel húzta ki a rövid gyufát nálam Ha Ha Ha. 46/F
2016. okt. 24. 20:15
 25/65 anonim ***** válasza:
91%
Mikor kicsi gyerekként magára hagyta mert volt vm fontosabb.... és 25 évesen kezdte volna el nevelni és beleszólni az életébe ....
2016. okt. 24. 20:31
 26/65 anonim válasza:
100%
Mikor a szennyes kosárból az alsó neműimet es a többi ruhámat kiszedte és a párom szobájába bedobálta :'DD (a piszkos ruháit) ! ma mar nevetek rajta , persze azóta sem aludtam náluk sőt , kis idő utan össze költöztünk párommal szóval nem úgy sült el a terve ahogy gondolta (Y)
2016. okt. 24. 20:43
 27/65 anonim ***** válasza:
89%
Mikor a 3 hetes baba mellett elkezdett hangoskodni a gyerek fülébe hogy ne aludj már kelj már fel majd alszotok ha elmentek.... és a párom nem szólt rá, továbbá rajzoltam mossson kezet, közölte nem mos, minek ?....
2016. okt. 24. 20:49
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

Amikor bejelentettük, hogy gyerekünk lesz, ez volt a reakciója: hogyhogy AZ (mármint a baba) még megvan?

Később elvárta, hogy fiú legyen, ráadásul az összes terhességem idején.

Amikor férjem külföldön volt, meglátogatott és felajánlotta, hogy váljunk el. Állandóan más nőket közvetített a fiának, persze már az esküvő után.

2016. okt. 24. 21:15
 29/65 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudnék csak egyet választani, annyi baromságot csinált.

Szerencsére már vagy öt éve nem láttuk, és a férjem is úgy gondolja, hogy jó ez így, ahogy van. Primitív k.va a sógornőmmel együtt, akik a házasságukba kizárólag a nunijukat adták bele, a többit lehúzzák a férjeikről.

2016. okt. 24. 22:29
 30/65 Norman Bates ***** válasza:
67%

A mogyoro allergias nagyon durva... :(

De megiscsak az a legdurvabb amit olvastam egy masik kerdesnel(es mar ketten itt is emlitettek tehat mindenkit felhaborit), hogy a csaj kepes volt a husokat a csontokra pakolni, hogy a sutinek legyen hely. Hat megis milyen ember kepes erre :( szomoru hova jutottunk

2016. okt. 25. 01:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!