Anyósotok, apósotok heti hányszor találkozik az unokával?
Nálunk heti 1 nap szokott lenni, kora délutántól estig.
De a férjem többet akar...
Szerintem meg egy 1,5 évesnek nincs több szüksége rá...nem igényli többször.
Illetve a gyerek előtt sem volt szoros a kapcsolatunk apósékkal...
Ma kiborult a bili nálam, férjem és a szülei eltervezték a nyaralásunkat, persze 5ösben, és oda, ahova ők akarják...
Én 1,5 éve robotolok a gyerekemmel, könyörgök 2 hete a férjemnek, menjünk nyaralni 3asban, de nemet mondott, kicsi a gyerek hozzá...
1-2 napról lenne szó......
Szerintetek????
Én nem a nagyszülőkkel terveztem az első nyaralást.
És mi az, hogy előre eldöntik?
Itt ez a baj............
És igen, nem lepasszolni akarom a gyerekem!
Nekem a nyaralás vele lesz egész!!!!!!!!!!!!!!!!!
1,5 évesnél szerintem inkább aszülők időbeosztása dönti el, meg a szülők közös megegyezése.
A fő a kompromisszumkészség. 1-2 napos kirándulás az nem nyaralás, csak egy hétvége. Azt neked ki kell tudni bírni.
Viszont neki meg föl kell fogni hogy neked nincs kedved heti sokszor menni anyóshoz, apóshoz.
Sőt, én 10-évesen rühelltemm ár a heti 1 látogatást is (főleg ha 2 külön helyre is kell menni, mert anyai, meg apai, az máris elvette az egész hétvégét), ott már úgy voltam hogy havi egy nekem bőven elég lenne.
Úgy néz ki nálatok a dolog nem a gyerekről szól, hanem hogy faterr nem tud elszakadni a szüleitől. Ha ezen nem változtat, annak előbb-utóbb a házasság látja kárát.
vigyáznak majd a gyerekre ha már otthon nehéznek találod
vizparton tömegbe 3 szor olyan nehéz figyelni a gyerekre
Túlreagálod. 1-2 nap az nem nyaralás, max. hosszú hétvége.
Hol találkoztok a nagyival? Nálatok, nála vagy játszótéren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!