Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósotok, apósotok heti...

Anyósotok, apósotok heti hányszor találkozik az unokával?

Figyelt kérdés

Nálunk heti 1 nap szokott lenni, kora délutántól estig.

De a férjem többet akar...

Szerintem meg egy 1,5 évesnek nincs több szüksége rá...nem igényli többször.

Illetve a gyerek előtt sem volt szoros a kapcsolatunk apósékkal...

Ma kiborult a bili nálam, férjem és a szülei eltervezték a nyaralásunkat, persze 5ösben, és oda, ahova ők akarják...

Én 1,5 éve robotolok a gyerekemmel, könyörgök 2 hete a férjemnek, menjünk nyaralni 3asban, de nemet mondott, kicsi a gyerek hozzá...

1-2 napról lenne szó......

Szerintetek????

2015. jún. 21. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Évi 2-3-szor jönnek, 1,5 évesem van nekem is, ki lehet számolni, hányszor találkoztak :-) Én mondjuk örülnék nagyszülőkkel közös nyaralásnak, de ha neked ez nem jó, mondd meg, hogy hármasban szeretnéd inkább. Az én szüleim néha elvállalják a kicsit, mikor dolgunk van (most épp lakásfelújítunk), kb hetente-kéthetente 1-2 órára.
2015. jún. 22. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én szüleim akkor találkoznak a 3 éves fiunkkal, amikor szeretnének. Heti 2-3 alkalommal általában, nem korlátozzuk a találkozásokat (Miért is tennénk?), nincs beosztva, hogy csak pl. szerda délután jöhetnek. Sokszor van, hogy vigyáznak is rá, ha nekünk dolgunk van, imádják egymást, aminek nagyon örülünk. Anyósom 3 hetesen látta utoljára, apósom sosem. Nem érdekeljük őket.
2015. jún. 22. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi 3-4 hetente visszük a 13 hónapos kisfiunkat látogatóba, általában vasárnap délután. Ők sokkal többet szeretnének, meg már pár hónaposan azt akarták, hogy bízzam rájuk, de azóta sem lett meg az akaratuk. A férjemmel az elején megbeszéltük. Van elég programunk és nem szeretnénk a gyerek nélkül menni, nem nyűg, ez a család. Közös nyaralás szóba sem jön. Hozzájuk alkalmazkodni és azt nézni, hogy ráakaszkodnak a gyerekre, az nem pihenés. Szerintem igazad van. És a heti egy délután még sok is.
2015. jún. 22. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Megértelek! Én sem akarnék az anyósékkal menni nyaralni. Egész évben ez az egy tuti közös program a férjemmel es a gyerekeinkkel.

A férjed nem bír elszakadni a szüleitől. Szánalmas. Sajnos mellényúltál. Ha a férjed nem áll melléd, és a szülei dóntenek még a ti nyaralásotokról is, akkor őszinte részvétem a hazasságotokhoz!

Sajnálom azokat a valaszolókat, akik szerint a családi nyaralás az nem működik nagyszülők nélkül.

2015. jún. 23. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!