Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?
Azóta nem beszélünk, mióta majdnem megölte a fiamat.
Szerinte a dió- és mogyoró allergia az egy divathóbort, mint a vegetáriánus étkezés. Úgyhogy adott a kicsinek egy "kis" mogyorós csokit, nehogy valami kimaradjon a gyerekkorából. Aztán mi fejvesztve rohantunk a gyerekkel kiló hússzal a kórházba, nem sokon múlt a tragédia.
# 15
Bakker, ilyet az én leendő anyósom is csinált, a (leendő) sógornő gyerekével, direkt olyannal etette, amire allergiás volt a gyerek, dacból. Nem fogják fel a súlyát...
Ezen kívül nekem eddig nagy problémám nem volt vele (még nincsen gyerekünk), beszólásai vannak, de azokat általában ignorálom.
17: Ezt én is megkaptam egyszer, hogy "igazi nő elsőre fiút szül a Zurának". Azt hiszem, akkor kezdődött az, hogy nem volt már szimpatikus nekem a "kedves mama".
Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor a tizedi házassági évfordulónkon megkérdezte a férjem, mikor akar tőlem végre megszabadulni, mert ő mást nézett ki neki.
Azóta nem találkoztunk, a kedves fia kipenderítette a lakásból.
Mikor 80%ban miatta elköltöztünk az ország túlvégére,és mivel a férjem kapott annyi fizut amiből jól megvoltunk,nem vállaltam el az első takarítói állast. 1 hónapja voltam otthon amikor elhordott mindenféle ingyenélő k.rvának,aki a fiát is csak a szexxel tartja maga mellett...meglepődött amikor beleszóltam a telefonba a bonal végén,ugyanis a férjem odahívott és kihangosította..
De ugyanugy ingyenélő voltam amikor nem adtam 6 hónaposan a kisfiunk bölcsibe,sőt szültem mégegyet gyes alatt...
Persze ez onnan jön hogy első randi után 3 hónappal már nálam lakott a férjem,megszűnk a pénzescsap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!