Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt anyósotok eddigi...

Mi volt anyósotok eddigi legnagyobb húzása, amivel végleg kihúzta nálatok a gyufát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
92%
Amikor be akart avatkozni a szexbe, hogy mit ne csináljunk ill. én ne csináljak...
2016. okt. 24. 16:11
 12/65 anonim ***** válasza:
90%
Sok húzása volt...de akkor telt be a pohár amikor "elfelejtette" fizetni a hitelt amit velünk vetetett fel. Ja, ès nem is szólt róla.
2016. okt. 24. 16:14
 13/65 anonim ***** válasza:
96%
Amikor a fia betegseget ugy allitotta be, mintha en tehetnek rola.
2016. okt. 24. 16:15
 14/65 anonim ***** válasza:
90%
Amikor náluk volt a két gyerekem ,és üvöltözött velük,és tán még egy nadrágszíjat is előkapott,hogy "csend és nyugalom legyen". Azóta nem kellett vigyáznia a gyerekeimre...
2016. okt. 24. 16:26
 15/65 anonim ***** válasza:
96%

Azóta nem beszélünk, mióta majdnem megölte a fiamat.

Szerinte a dió- és mogyoró allergia az egy divathóbort, mint a vegetáriánus étkezés. Úgyhogy adott a kicsinek egy "kis" mogyorós csokit, nehogy valami kimaradjon a gyerekkorából. Aztán mi fejvesztve rohantunk a gyerekkel kiló hússzal a kórházba, nem sokon múlt a tragédia.

2016. okt. 24. 16:32
 16/65 anonim ***** válasza:
94%

# 15

Bakker, ilyet az én leendő anyósom is csinált, a (leendő) sógornő gyerekével, direkt olyannal etette, amire allergiás volt a gyerek, dacból. Nem fogják fel a súlyát...

Ezen kívül nekem eddig nagy problémám nem volt vele (még nincsen gyerekünk), beszólásai vannak, de azokat általában ignorálom.

2016. okt. 24. 17:03
 17/65 anonim ***** válasza:
96%
72 volt anyósom amikor bejelentettük, hogy terhes vagyok (10 éves kapcsolatban) . Reakció: ő még nem akar nagymama lenni, túl fiatal hozzá. Amikor após rászólt, hogy nem ez a normális reakció akkor közölte, hogy ha már úgyis terhes vagyok, legalább fiút szüljek, mert ő utálja a lányokat. (Kislányunk lett :))
2016. okt. 24. 17:06
 18/65 anonim ***** válasza:
97%

17: Ezt én is megkaptam egyszer, hogy "igazi nő elsőre fiút szül a Zurának". Azt hiszem, akkor kezdődött az, hogy nem volt már szimpatikus nekem a "kedves mama".

Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor a tizedi házassági évfordulónkon megkérdezte a férjem, mikor akar tőlem végre megszabadulni, mert ő mást nézett ki neki.

Azóta nem találkoztunk, a kedves fia kipenderítette a lakásból.

2016. okt. 24. 17:24
 19/65 anonim ***** válasza:
97%

Mikor 80%ban miatta elköltöztünk az ország túlvégére,és mivel a férjem kapott annyi fizut amiből jól megvoltunk,nem vállaltam el az első takarítói állast. 1 hónapja voltam otthon amikor elhordott mindenféle ingyenélő k.rvának,aki a fiát is csak a szexxel tartja maga mellett...meglepődött amikor beleszóltam a telefonba a bonal végén,ugyanis a férjem odahívott és kihangosította..

De ugyanugy ingyenélő voltam amikor nem adtam 6 hónaposan a kisfiunk bölcsibe,sőt szültem mégegyet gyes alatt...

Persze ez onnan jön hogy első randi után 3 hónappal már nálam lakott a férjem,megszűnk a pénzescsap

2016. okt. 24. 17:28
 20/65 anonim ***** válasza:
96%
15: ezt nálunk a saját fiával játszotta el,szerencsére csak laktózérzékeny. Pedig látta a fél évünket amig kiderült,10 kg fogyás állandó rosszulléttel. Mégis időnként bepróbálkozik. Szegény férjem már csak nyers répát mer enni ott lassan.
2016. okt. 24. 17:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!