Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?
Figyelt kérdés
Dióhéjban: családi házban lakunk, az anyósék lenn, mi fenn, külön bejárattal. Az anyósom mégis megkeseríti az életemet. Pl. nem jöhet hozzám senki, a rokonaim nem aludhatnak nálunk, a kisfiam naponta csak 10 percre mehet le hozzájuk, mert nem szabad fárasztani a nagymamát, a rokonaim mind egytől egyig hülyék és rosszban sántikálnak szerintük, az udvaron semmihez nem nyúlhatok, nem ültethetek még egy virágot sem, nem tarthatok saját kutyát, kritizálva van az alakom, az öltözködésem, a legújabb "dili", hogy anyósom felhozatott egy régi-régi szekrényt a nappaliba, tele 30-40 éves ruhákkal, mondván, hogy náluk nem fér. Rá egy hétre az anyós új szekrénysort vett magának /az bezzeg elfér/, ha nem vagyok otthon feljár hozzánk, ha szólok hozzá, nem válaszol, levegőnek néz. Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe, a felső szint a mienk, és az udvaron azt csinálok amit akarok, mivel rendetlenség van az udvaron, és mondtam annak idején, hogy szép, tágas udvart szeretnék minimális zsúfoltsággal. Akkor azt mondták, őket nem érdekli az udvar, most meg még egy fűszálat se tehet odébb. :-(2016. okt. 10. 15:22
61/63 anonim válasza:
mi azt beszéltük meg a férjemmel, hogy ha szülök akkor idővel bölcsibe kerül a gyerek, mert teljesen fölösleges 3 éves koráig otthon csücsülnöm vele. Hisz min. 2 gyereket szeretnénk egymásután akkor most 6 ÉVIG otthon üljek velük?! ezt személyszerint nem tudnám elviselni és szerintem ezért támadtak le sokan hogy menj dolgozni, mert ezt nem mindenki tudja elviselni, plusz nem árt ha az a gyerek társaságba is kerül, nem beszélve arról ha bölcsibe megy és ne adj isten valami beszéd hibája van vagy a mozgásával nem stimmel valami azt ott észreveszik és még időben kap segítséget,de ez csak magánvélemény. Inkább dolgozni mennék azért hogy albira gyűjthessek, mivel jobban megérné mindenkinek ha nem laknátok egymás nyakán.
62/63 A kérdező kommentje:
Miért baj az, ha 3 éves koráig otthon akarok lenni a fiammal? Ha bölcsibe járna, akkor reggel 5-kor kéne kelnie, hogy én is munkába mehessek reggel 7-re, mert csak így van buszcsatlakozás.
2016. okt. 17. 14:48
63/63 anonim válasza:
Szia! Hogy sikerult hogy nem foglalkozol vele? Hasonlo helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!