Ti vissza adnátok az anyós által vett ruhákat, hogy oda adja volt párotok új nőjétől született unokának?
Megcsalt a párom,hónapokon keresztül folyamatosan. A viszonyból terhesség is lett.
Amig nem derült ki a terhesség addig ex anyósom próbált rábeszélni hogy a gyerek érdekében nyeljem le a dolgot. Nem tudott. Én haza költöztem a szülő városomba,mivel itt van segitségem. A volt párom maradt az albiba és összeköltözött a lánnyal akivel csalt,aki akkor már terhes volt.
Eleinte anyós mindig irt,érdeklödött az unokája felől,most már viszont ott tartunk hogy megkért ha legközelebb jön az apja a fiunkért küldjem már vissza a kinőtt ruhákat amiket ő vett meg ami már nem kell nekünk baba cuccok,mert kelleni fog a kicsinek.
Elég rosszul esett,mert ő is tudja h amit kinő ruhkat meg ami már nem kell abból veszek újakat. Ugyanis hiába dolgozom meg kapom a gyest is még,nem egyszerű anyagilag egyedül.
Azonkivül,meg jó tudom hogy a pici nem tehet majd semmiről,de ugy tünik a nagyobbik el van felejtve,mert nincs anyósnak elérhető közelségbe.
Igen. Szerintem pár gatyán nem érdemes veszekedni.
Ezt sajnos el kell fogadnod, hogy ha az az unoka lesz ott a nagyival napi szinten, akkor az fog előtérbe kerülni.
Apukán pedig vasald be a gyerektartást.
Lehet nem fair, stb. azonban ha ilyen helyzetben lennék, akkor szimplán odaadnám másnak, de biztos nem neki!
Megmondanám kerek perec, hogy már kidobtam. Ennyire egyszerű. Úgysem tartozom magyarázattal.
Visszaküldöd a kinőtteket, de anyós akkor vegyen nagyobb ruhákat a nagyobb unokának.
Vagy tényleg mondd,hogy eladtad már, bocs. Szólt volna hamarabb.
Apuka is fizet gyerektartást,de nem túl sokat...
Ex anyósom meg kinn él Németországba,csak mikor jön haza látogatóba ahoz hogy a nagyobbik unokáját is lássa,még kéne neki 120 km-t utaznia... És az már derogál neki.
Bunkó dolognak tartom amugy h visszakéri őket... jó,persze a másik is az unokája de akkor is.
Igazatok van,azt mondom neki hogy már eladtam.
Nem értem mi a kérdés. Azt írtad, vettél belőle új ruhát, szóval gondolom eladtad. Ha már nincs meg, akkor hogy vetődik fel a kérdés, hogy visszaadd-e? Nem tudod.
Én ha nem adtam volna el, visszaadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!