Van más is aki az anyósával kénytelen lakni, hogyan viseli?
Miért nem költözik a párod hozzátok?
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne neked anyóshoz költözni, ha már most ilyen. És most tényleg nem idegességben kéne, hogy teljenek a napjaid.
Pár hónapig lakjatok ott és, annyi idő alatt a párod összeszedi a pénzt egy lakásra? Kíváncsi lennék mit dolgozik.
Teljesen mindegy, hogy ott laksz-e a pénz szempontjából, viszont a terhességednek, gyereketeknek nem tesz jót egy rossz anyós. Lakjatok külön, vagy keressetek egy albérletet. Lakás ára nem jön össze hónapok alatt és gondolom nem akartok 10 évig külön lakni, főleg úgy, hogy gyerek is van.
Szerintem se költözz oda, ez még amit most művel veled csak az "elő étel" később hidd el még a szart is keverni fogja kettőtök közt. Én lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, 25 éves vagyok, és képzeld el, hogy a párom sok sok ideig nem akarta, hogy menjek hozzájuk, tudni illik, hogy anyóssal egy helyen dolgozunk meg a párom is, és ott tök jó fej velem... De végül már furdalt a kíváncsiság, és elhatároztam, ha tetszik ha nem én megyek és segítek neki otthon dolgozni szabad időnkben(sok munka van nekik otthon) így legalább együtt leszünk. Hát eleinte minden szép és jó volt, aztán ki bújt a szög a zsákból és bizony kimutatta a foga fehérjét, hogy én nem segítek neki, hol mindig megkérdezem... aztán jöttek sorra a gondok, és kiderült az is, hogy ő igazából betegesen szereti a fiát... manipulálja ellenem, nem akarok jobban bele menni, de Isten őrizzen, hogy oda menjél ha már most ilyen.
Minden jót kívánok nektek, és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!