Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti vissza adnátok az anyós...

Ti vissza adnátok az anyós által vett ruhákat, hogy oda adja volt párotok új nőjétől született unokának?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom,hónapokon keresztül folyamatosan. A viszonyból terhesség is lett.

Amig nem derült ki a terhesség addig ex anyósom próbált rábeszélni hogy a gyerek érdekében nyeljem le a dolgot. Nem tudott. Én haza költöztem a szülő városomba,mivel itt van segitségem. A volt párom maradt az albiba és összeköltözött a lánnyal akivel csalt,aki akkor már terhes volt.

Eleinte anyós mindig irt,érdeklödött az unokája felől,most már viszont ott tartunk hogy megkért ha legközelebb jön az apja a fiunkért küldjem már vissza a kinőtt ruhákat amiket ő vett meg ami már nem kell nekünk baba cuccok,mert kelleni fog a kicsinek.

Elég rosszul esett,mert ő is tudja h amit kinő ruhkat meg ami már nem kell abból veszek újakat. Ugyanis hiába dolgozom meg kapom a gyest is még,nem egyszerű anyagilag egyedül.

Azonkivül,meg jó tudom hogy a pici nem tehet majd semmiről,de ugy tünik a nagyobbik el van felejtve,mert nincs anyósnak elérhető közelségbe.

2016. szept. 14. 13:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%

20-as, talán úgy vállalt, csak apuka lelépett egy másik nővel? Olvasd már vissza!

Nyilván nem szülök a semmire, de nem is úgy tervezek, hogy a férjem lelép a p*csába egy másik nővel és rám marad egyedül a gyerek egy röhejes gyerektartás mellett.

2016. szept. 14. 16:14
 22/38 anonim ***** válasza:
64%
Snorrrinál a pont. Üzend vagy írd meg neki, hogy neki személyesen szívesen odaadod, a nagyobbik unokája jelenlegi méretei pedig a következők:....Kell őszi és téli ruhatár, egyeztessen veled, hogy mit hoz, ne legyen duplán megvéve.
2016. szept. 14. 16:21
 23/38 A kérdező kommentje:
Utolsó a gyereket két keresős családba vállaltuk!
2016. szept. 14. 16:24
 24/38 anonim ***** válasza:
82%

Szép kis nagymama...

Adnék neki pár cuccot: térdnél szakadt nadrág, spenót foltos póló, stb. Hogy jól látszódjon rajta, hogy ez bizony használt. Aztán viheti.

Aki ekézi a kérdezőt: figyike, talán az új csajjal nem kéne úgy gyereket vállalni az exének, hogy már most se telik ruhára. Ők kéregetnek, nem a kérdező!

2016. szept. 14. 17:19
 25/38 anonim ***** válasza:
79%

Küldd el neki egy levél kíséretében:

"Mivel tudom, hogy szereted a levetett cuccaimat, ezért itt egy újabb adag. Szeretettel, Gizi"

2016. szept. 14. 19:57
 26/38 anonim ***** válasza:
6%
Az a gyerek nem tehet semmiről, ugyan úgy, ahogy a tiéd se. Ha te nem nézed semmibe azt a gyereket miért város el hogy bárki is számba vegye a tiédet? Egyébként meg, miért csalt meg? Gondolom nem kapta meg otthon amire szüksége lett volna.Én nem hazudnék anyósnak, neki ugyan olyan unokája az a kicsi is mint a tiéd. Ebben a sztoriban csak a két gyerek, aki nem hibás semmiben.
2016. szept. 14. 20:17
 27/38 A kérdező kommentje:

Megcsalt,mert a 8 hetes babával nem voltam túl aktiv az ágyban,főleg hogy nagyon sokat ébredt. Gyakran volt,hogy mikor neki kezdtünk volna vminek akkor kelt fel,mire sikerült vissza altatnom ő bealudt. Vagy épp itthon se volt,mert elment egy órára,és nem jött haza,mire hajnalba hazajött akkor már aludtam. Havonta kb 2 szer voltunk együtt,de neki már megvolt ez a másik lány is.

Én nem érzem magam hibásnak.

Tudom,hogy nem tehet semmiről a pici baba. A fiam nevében mint féltesónak,vettem is neki egy szundikendőt,azt elküldtem.

De taplóságnak érzem hogy igy visszakéri anyós a ruhákat hogy adjam a kicsinek.

2016. szept. 14. 20:33
 28/38 anonim ***** válasza:
91%

Maga a kérdés is felháborító, én a helyedben mégis a gyerekemet tenném az első helyre, tehát nem konfrontálódnék exanyóssal. (Hátha mégis van olyan hülye, hogy belemegy.)

Légy vele kedves, együttműködő sajnálkozz, hogy most hirtelen megváltozott az anyagi lehetőséged, MOST ÉPPEN nem akartad a drága fiát ezzel terhelni, így el kellett már adnod a kinőtt ruhákat.

De nagyon okos, remek ötlet, hogy ne kelljen mindenből kettőt venni, így EZENTÚL ami ruhát, cipőt kap tőlük, MERT UGYE KAP MAJD A TIED IS (?), azt használtan átadod majd az új unokának.

Kíváncsi vagyok mit reagálna erre exanyós meg az új asszony. :D

2016. szept. 14. 20:38
 29/38 anonim ***** válasza:
4%
Hát nem tudom, én nem vállalnék úgy gyereket, hogy ha egyedül maradnék, ne tudjam nevelni, könyöradomyánokra kelljen támaszkodnom. Egy megcsaláshoz is két ember kell, kérdező, úgyhogy attól, hogy nem érzed magad hibásnak, a megcsalás kb 40%-a a te sarad is. Természetes, hogy egy férj ugyan azt az ellátást szeretné megkapni a gyerek születése után is... és nem hiszem hogy a dolgok akkor kezdődtek, mikor megszületett a kicsi. Jó, neki se kellett volna megcsalnia míg el nem váltok, de én valamilyen szinten megértem őt is. Gondolj bele, a férjed elhanyagol, mást se hallasz csak a baba így a baba úgy, gondolom már terhesség alatt is, mire jön egy másik férfi, aki kedves, figyelmes, törődik veled és megadja amit szeretnél. Ettől még nem mondom, ritka nagy tahóság amit csinált,nem mentegetem, csak szeretném ha rájönnél, nem minden az ő hibája.
2016. szept. 14. 20:56
 30/38 A kérdező kommentje:

Én nem könyöradományokra appelálva nevelem a gyerekem.

Dolgozom,kapom még a gyest,gyerektartás,plussz családi pótlék. Fenn tartok egy egy szobás kis albérletet,a gyerekemnek meg van mindene. Még egy keveset félre is tudok tenni. Gondolok arra amikor már a gyest már nem kapom,ezért igyekszem minnél többet félretenni. Ezért adom el inkább a kinött ruhákat,és egyéb dolgokat amiknek az árából veszem meg azt ami épp kell.

Biztosan én is hibás vagyok amiért megcsalt hónapokon keresztül,de én tényleg nem érzem magam annak. Mig terhes voltam többet voltunk együtt,mint miután megszületett a pici. 6 hétig ugye szülés után nem volt semmi,és 8 hetes volt a babánk amikor csalni kezdett.

Nem tudom mikor kellett volna magam oda tenni az ágyban gyakrabban. Üvöltő csecsemő mellett kellett volna csinálni? Fel kellett volna ébresztenem mikor bealudt hogy na most d.ugjon meg? MIre meg már nagyobb lett a pici és ugy ahogy az éjjelet is étaudta,akkor meg nem volt itthon este. Ébren kellett volna várnom rá mindig? Volt hogy este 11kor jött haza,volt hogy hajnali 4kor de volt mikor reggelig a "kollegákkal" sörözött. Hétköznap meg a legtöbb esetben ő volt a fáradt a munkától,mikor én próbáltam közeledni. Bevallom volt hogy én is fáradt voltam. Éjszakáztam a gyerekkel, másnap föztem,takaritottam,foglalkoztam is a gyerekkel. Éjjel ugy zuhantam be az ágyba én is.

2016. szept. 14. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!