Ti vissza adnátok az anyós által vett ruhákat, hogy oda adja volt párotok új nőjétől született unokának?
Megcsalt a párom,hónapokon keresztül folyamatosan. A viszonyból terhesség is lett.
Amig nem derült ki a terhesség addig ex anyósom próbált rábeszélni hogy a gyerek érdekében nyeljem le a dolgot. Nem tudott. Én haza költöztem a szülő városomba,mivel itt van segitségem. A volt párom maradt az albiba és összeköltözött a lánnyal akivel csalt,aki akkor már terhes volt.
Eleinte anyós mindig irt,érdeklödött az unokája felől,most már viszont ott tartunk hogy megkért ha legközelebb jön az apja a fiunkért küldjem már vissza a kinőtt ruhákat amiket ő vett meg ami már nem kell nekünk baba cuccok,mert kelleni fog a kicsinek.
Elég rosszul esett,mert ő is tudja h amit kinő ruhkat meg ami már nem kell abból veszek újakat. Ugyanis hiába dolgozom meg kapom a gyest is még,nem egyszerű anyagilag egyedül.
Azonkivül,meg jó tudom hogy a pici nem tehet majd semmiről,de ugy tünik a nagyobbik el van felejtve,mert nincs anyósnak elérhető közelségbe.
29-es nem értek egyet veled. Még egy boldog párkapcsolatban is történhet olyan, hogy beüt valami krach, betegség, munkahely-vesztés, vagy itt volt az a rengeteg devizahiteles. Senki sem tudja, mi történik vele gyermekvállalás után. Megoldani kell, ha történik valami váratlan, és ez a kérdező felelősen él.
Tartalékol a még szűkösebb időkre.
Egy ilyen tetűt, meg aki még a szülést követő kötelező hat hét házasélet tilalom alatt is a farkával van elfoglalva, úgy nevezik, hogy ösztönlény. Mint a kóbor kutya, kire, ha az út közepén jön rá a gerjedelem, ott intézi el, azzal, ami arra jár.
Még örüljünk, hogy nem vitt haza valami jó kis szifiliszt a frissen szült feleségének.
Csodálom, hogy a kérdező ilyen indulatmentesen tud írni róla.
Tényleg aranyos ötlet, amit a 7-es írt, addig olvastam a hsz-eket.
Kérdésre válaszolva: nem. Szerintem ez egy beteg ötlet anyósodtól. És fájdalmas is. Szóval nem.
Velem az a baj, hogy én ezt meg is mondanám neki így szó szerint.
én elküldenék párat újasszonynak sajnálkozva, hogy hallod, nem futja nekik új ruhákra, ezért gondoltad, ezekkel segítesz nekik ;)
"Természetes, hogy egy férj ugyan azt az ellátást szeretné megkapni a gyerek születése után is..."
ezt meg te sem gondoltad komolyan, ugye?!
Vissza +adnék egy kis összeget az anyósnak babaruhára.
Egyértelműen visszadnám, az anyós vette a gyerekednek.
Add vissza annak a nyomorultnak, a pici babán segítesz.
Nem biztos, hogy a kérdező volt párja meg az új nő kérte ezt, lehet, hogy egyedül anyós ötlete volt és ők nem is tudnak róla.
Én a kérdező helyében megmondanám, hogy ne haragudjon, de eladtam a ruhákat, mert kellett újakat venni, de ha ezentúl besegít az új ruháknál, akkor nem fogom eladni és odaadhatja a másik unokának.
Amúgy anyós helyében nekem, nem lett volna pofám ilyet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!