Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti vissza adnátok az anyós...

Ti vissza adnátok az anyós által vett ruhákat, hogy oda adja volt párotok új nőjétől született unokának?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom,hónapokon keresztül folyamatosan. A viszonyból terhesség is lett.

Amig nem derült ki a terhesség addig ex anyósom próbált rábeszélni hogy a gyerek érdekében nyeljem le a dolgot. Nem tudott. Én haza költöztem a szülő városomba,mivel itt van segitségem. A volt párom maradt az albiba és összeköltözött a lánnyal akivel csalt,aki akkor már terhes volt.

Eleinte anyós mindig irt,érdeklödött az unokája felől,most már viszont ott tartunk hogy megkért ha legközelebb jön az apja a fiunkért küldjem már vissza a kinőtt ruhákat amiket ő vett meg ami már nem kell nekünk baba cuccok,mert kelleni fog a kicsinek.

Elég rosszul esett,mert ő is tudja h amit kinő ruhkat meg ami már nem kell abból veszek újakat. Ugyanis hiába dolgozom meg kapom a gyest is még,nem egyszerű anyagilag egyedül.

Azonkivül,meg jó tudom hogy a pici nem tehet majd semmiről,de ugy tünik a nagyobbik el van felejtve,mert nincs anyósnak elérhető közelségbe.

2016. szept. 14. 13:23
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ma 20.38! Ez nagyon jó válasz! Ezt fogom mondani :)
2016. szept. 14. 21:11
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

29-es nem értek egyet veled. Még egy boldog párkapcsolatban is történhet olyan, hogy beüt valami krach, betegség, munkahely-vesztés, vagy itt volt az a rengeteg devizahiteles. Senki sem tudja, mi történik vele gyermekvállalás után. Megoldani kell, ha történik valami váratlan, és ez a kérdező felelősen él.

Tartalékol a még szűkösebb időkre.

Egy ilyen tetűt, meg aki még a szülést követő kötelező hat hét házasélet tilalom alatt is a farkával van elfoglalva, úgy nevezik, hogy ösztönlény. Mint a kóbor kutya, kire, ha az út közepén jön rá a gerjedelem, ott intézi el, azzal, ami arra jár.

Még örüljünk, hogy nem vitt haza valami jó kis szifiliszt a frissen szült feleségének.

Csodálom, hogy a kérdező ilyen indulatmentesen tud írni róla.

2016. szept. 14. 22:37
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg aranyos ötlet, amit a 7-es írt, addig olvastam a hsz-eket.

Kérdésre válaszolva: nem. Szerintem ez egy beteg ötlet anyósodtól. És fájdalmas is. Szóval nem.

Velem az a baj, hogy én ezt meg is mondanám neki így szó szerint.

2016. szept. 15. 22:56
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

én elküldenék párat újasszonynak sajnálkozva, hogy hallod, nem futja nekik új ruhákra, ezért gondoltad, ezekkel segítesz nekik ;)

"Természetes, hogy egy férj ugyan azt az ellátást szeretné megkapni a gyerek születése után is..."

ezt meg te sem gondoltad komolyan, ugye?!

2016. okt. 8. 18:37
 35/38 anonim ***** válasza:
Utolsó, ennyi erővel a kérdező is rá van szorulva a ruhákra, hiszen kinőtt, használt ruhák miatt hisztizik...
2016. okt. 8. 18:40
 36/38 anonim ***** válasza:
lehet, de ezt az új asszonka nem tudja.
2016. okt. 8. 20:24
 37/38 anonim válasza:
0%

Vissza +adnék egy kis összeget az anyósnak babaruhára.

Egyértelműen visszadnám, az anyós vette a gyerekednek.

Add vissza annak a nyomorultnak, a pici babán segítesz.

2016. okt. 8. 22:12
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a kérdező volt párja meg az új nő kérte ezt, lehet, hogy egyedül anyós ötlete volt és ők nem is tudnak róla.

Én a kérdező helyében megmondanám, hogy ne haragudjon, de eladtam a ruhákat, mert kellett újakat venni, de ha ezentúl besegít az új ruháknál, akkor nem fogom eladni és odaadhatja a másik unokának.

Amúgy anyós helyében nekem, nem lett volna pofám ilyet kérni.

2016. okt. 13. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!