Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogyan vetett véget az...

Ki hogyan vetett véget az anyja által mérhetetlenül befolyásolható párja manipulálásának anyós részéről?

Figyelt kérdés
Én már a párommal sem akarok együtt élni anyós miatt. Mert a páromat manimpulálja állandóan. Nekünk még nem született meg a gyerekünk. 36 hetes vagyok. De már ott tartok, hogy inkább egyedül nevelem, mintsem, a konyhából anyóssal telefonálgató párommal, mit hogyan csinálok éppen. Mi lesz, ha megszületik a gyerekünk? Párom online közvetít mi történik, anyós meg osztja az észt mit kell csinálni. És ebből lesz és van most is a veszekedés. Sajnos a távolság sem akadály ilyen módon.
2013. febr. 14. 04:27
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
91%
Ezt meg kell beszélnetek... Mond el neki, hogy ha az anyjával akarsz összejönni... azt tetted volna... :/ Nektek kell megoldanotok... Elvileg szeret, akkor meg érti, nem?
2013. febr. 14. 05:45
 2/25 anonim válasza:
66%

Így igaz ahogy az első írta!!!

Én elhiszem, hogy a nagyszülőnek milyen öröm az unoka...de azért tudni kell hol a határ.

Sajna az én anyósom is sokszor átlépi, na akkor stop és nem engedem tovább...

Nem kell a párodtól egyből elszakadni, meg kell vele beszélni. Mond meg neki, hogy te nem szeretnéd ha mindenről tudna az anyja, mert azért vannak olyan dolgok amiről nem kéne beszámolni, rosszul esik neked.

Megfogja érteni a párod :)

Sok boldogságot

2013. febr. 14. 06:01
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha írnál konkrét példákat, mert ez így kevés. Van, hogy én anyóssal beszélek telefonon, és én is mesélem, hogy mit csinál a fia, az unoka.... Ez nem gáz.

Mi a konkrét gond?

2013. febr. 14. 08:16
 4/25 anonim ***** válasza:
66%
férjem is ilyen volt. nem értette, hogy mi a bajom azzal, hogy az anyósom kikapja az újszülött gyereket a kezemből, hogy megszabja mikor szoptassak... de akkor még náluk laktunk. a férjemnek meg hiába magyaráztam, ezért kompromisszumot kapott. tudom durva, de szülés után nem volt erőm hadakozni velük. vagy költözünk 3-an, vagy költözünk 2-en, én és a baba. hirtelen normális lett. aztán azóta egyszer már szétköltöztünk szintén az anyósom miatt, de rájött, h nem viccelek, nem normális ahogy az anyja manipulálja. most elvileg már mindenki tudja hol a határ. nyilván én is jobban bírom a stresszt, és anyósom is képes gondolkodni - időnként :)))
2013. febr. 14. 08:20
 5/25 anonim ***** válasza:
ultimátumot, bocsánat, reggel van még :)))
2013. febr. 14. 08:21
 6/25 anonim ***** válasza:
50%

Akkor is tudtad, hogy a férjed a mama kisfia, amikor csak együttjártál vele, és nem mindenórás szülő nő voltál, ugye?

Ülj le a párocskáddal és beszélgess vele, mondd el neki azt, amit ide írsz nekünk. Mondd el, hogy mennyire rosszul esik, hogy ilyen nyámnyila, a mama szoknyájához nőtt fazon; mondd el, hogy mennyire utálod, hogy online közvetít neki mindenről. De ne add otthon a jókislányt, itt pedig a háta mögött panaszkodsz, mert az nem fair.

2013. febr. 14. 08:28
 7/25 anonim ***** válasza:
36%

1. Eleve nem kezdtem volna komolyabb kapcsolatba ilyen emberrel.

2. Ha mégis, akkor amig nincs tisztázva, hogy kivel akar élni - velem vagy az anyjával, addig nem leszek terhes, és nem szülök egy gyereket ennyire bizonytalan kapcsolatba.

3. MOST már semmi esélyed ezen változtatni, elöbb kellett volna gondolkodnod.

2013. febr. 14. 08:29
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
Az anyósok már csak ilyenek. Sokszor tényleg jóindulatú gondoskodásuk is idegesítő tud lenni, és ha valami nagyon nem tetszik nekik, azt vagy szóvá teszik menyüknek (aki ezen megsértődik), vagy fiúknak mondják meg (ez esetben feleség intrikusnak titulálja őket).
2013. febr. 14. 08:36
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem mi a probléma. Telefonon beszélnek, anyós mondja hogy mit csinálj, te meg vagy csinálod, vagy nem. Ennyi. Nem kell mindent felfujni.
2013. febr. 14. 08:39
 10/25 anonim ***** válasza:
45%
Ha a saját anyád lenne, nem lenne ezzel semmi probléma. Sajnálom a fiús anyukákat, mert valamiért a nők azt gondolják, hogy a saját anyjuk sz.arta a spanyolviaszt, az anyós meg egy idióta, az, hogy sikerült felnevelni a férjét olyan emberré, akihez hozzáment, na hát az csak véletlen. És a saját anyjának természetesen több joga van a gyerekhez, mint az anyósnak.. Néha komolyan azt remélem, hogy ha fiam lesz, meleg lesz..
2013. febr. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!