Ki hogyan vetett véget az anyja által mérhetetlenül befolyásolható párja manipulálásának anyós részéről?
Kedves kérdező. Teljes mértékben igazad van. Ne tartsd magadba, ha kell tombolva zokogd el a férjednek a problémádat.
Én is terhes vagyok, és minden nap ki vagyok borulva, nekem szerencsére valódi okom nincs rá. De ráz a görcsös sírás mindenért. A férjed ha szeret, most biztos átgondolja a dolgokat a baba érdekében.
Anyósoddal is beszélhetnél, hátha jót akar, és ha látja a te szempontodat is változtat kicsit.
Minden fiút befolyásol az anyja élete végéig. Az én férjem veszekszik az anyjával, az sem jobb, hidd el.
( olyanok mint két tojás, ezért nem bírják elviselni egymást, de azért naponta beszélnek, mert egyben hiányoznak is egymásnak, katasztrófa...)
Kedves 10-es válaszoló, azért én nem mernék ilyen messzemenő következtetéseket levonni.
Lássuk az én példámat :)
Anyámmal rühelljük egymást, így biztos lehetsz benne hogy az égvilágon semmit nem tanultam tőle.
Anyósom 3 gyerekéből kettőt szar embernek nevelt, az egyik maffiózó, a másik meg társfüggő - csak hogy ne kelljen anyjához visszaköltözni.
A férjem csak azért lett normális, mert az anyja elhanyagolta, de még így is alig bírom "kiverni" belőle a gusztustalan megszokásokat amiket nála vett fel.
Magamtól tanultam meg főzni, és háztartást vezetni.
Múlt héten anyósék eljöttek látogatóba, apósom majd' belefulladt a kajába, anyósom meg sértve elvonult hogy legyőztem, jobban főzök nála.
Szóval. Nem minden eset egyforma.
10
Én pedig ezerszer inkább elfogadtam/kértem anyósomtól tanácsot. Tudod miért? Mert anyám mindenbe bele akart okoskodni, míg anyósom, rám hagyta ha hibáztam, és csak akkor adott tanácsot ha kérdeztem. (éppen azért mert neki is beleakartak szólni anno a nagyszülők az életükbe mindig)
Anyukámat egyébként szépen lassan leépítettem, most már nem szól bele, de sokat fortyog, csinálja ráér :) Neki is voltak gyerekei, úgy nevelte őket, ahogy akarta. Most én teszem ugyanezt. Egyébként attól hogy egyszer neki bevált valami, attól még 10 másik gyereknél lehet nem működik.
10es inkább menj főzni! =))
Csak viccelek, bocsi.
De komolyan. Fiam van és nem szólok bele a dolgaiba. Csak 18 lesz de ha oda kerülünk akkor sem fogok beleszólni. Az én "anyósaim" is mindig meg akarták mondani mi a jó, Egyeske naponta átjött bringával (a távolság tényleg nem akadály ha akarnak valamit!) és lemérte a gyereket, hányszor büfizett? mikor és milyet pakolt a pelusba? a fiacskájának nem így főzi ezt vagy azt és még sorolhatnám. Mostani utál mert elköltözött otthonról a fiacskája hozzánk.. Szóval kedves kérdező! Nem akarlak nagyon elkeseríteni most, hogy a legszebb és legnehezebb időszak elé nézel, de bizony ezt a lovat te választottad magadnak, bevállaltad és neked kell megoldanod. Mégpedig csak drasztikus lépéssel lehet. Ugyanezt elkövettem, nekem sem volt más mint nagyot lépni. Nem beszélek tizenéve a volt anyósommal (persze a válás részben ennek is volt köszönhető). Ne hagyd, hogy ez az egész a kapcsolatotok, a TE kis családod rovására menjen. Szerintem: beszéld meg a pároddal, hogy ennyi volt a tűréshatár. Vagy felnő a feladathoz, (megcsinálni könnyű a gyereket, de nevelni..!), vagy mehet vissza az anyuoviba! Ha párod szeret, visszafogja magát és felnő. Egészséges mnnyiségben is lehet anyósozni. A gyerekek cibálják folyton az anyjuk szoknyáját, nem a felnőtt férfiak!
"Kedves kérdező. Teljes mértékben igazad van. Ne tartsd magadba, ha kell tombolva zokogd el a férjednek a problémádat. "
Ebben tökéletesen igaza van a válaszolónak, HA AZ A CÉLOD, hogy röviodesen otthagyjon a férjed!!!!!!!
Egyetlen férfit sem lehet tombolva, zokogva meggyözni, enek csak annyi az eredménye, hogy hülye hisztis nönek tart, akit nem lehet elvilselni!!!!
Te még nem voltál terhes? Amíg én sem voltam hidd el egyszer sem fordult elő.
Az van, hogy ha nem sírom ki magam, egész nap rosszul vagyok. Ha kiadom magamból utána jobb, nem ég a gyomrom, tudok enni pár falatot.
A férjem meg megérti, most már. Amíg csak csendben duzzogtam lement 5 kiló, és egyre depisebb lettem.
Van olyan férfi, aki ezt nem bírja, de van aki szívesen segít. Aki ennyitől elmenekül, az nem szeret igazán. Valahogy észhez kell térnie, mert egy terhes nőnek nem az esze az, ami toppon van, legalábbis nekem nem.
És magasról és nagy ívben lesz..om ha lepontoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!