Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnak is megkeseríti az...

Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: családi házban lakunk, az anyósék lenn, mi fenn, külön bejárattal. Az anyósom mégis megkeseríti az életemet. Pl. nem jöhet hozzám senki, a rokonaim nem aludhatnak nálunk, a kisfiam naponta csak 10 percre mehet le hozzájuk, mert nem szabad fárasztani a nagymamát, a rokonaim mind egytől egyig hülyék és rosszban sántikálnak szerintük, az udvaron semmihez nem nyúlhatok, nem ültethetek még egy virágot sem, nem tarthatok saját kutyát, kritizálva van az alakom, az öltözködésem, a legújabb "dili", hogy anyósom felhozatott egy régi-régi szekrényt a nappaliba, tele 30-40 éves ruhákkal, mondván, hogy náluk nem fér. Rá egy hétre az anyós új szekrénysort vett magának /az bezzeg elfér/, ha nem vagyok otthon feljár hozzánk, ha szólok hozzá, nem válaszol, levegőnek néz. Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe, a felső szint a mienk, és az udvaron azt csinálok amit akarok, mivel rendetlenség van az udvaron, és mondtam annak idején, hogy szép, tágas udvart szeretnék minimális zsúfoltsággal. Akkor azt mondták, őket nem érdekli az udvar, most meg még egy fűszálat se tehet odébb. :-(
2016. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentet! Megerősítettetek abban, hogy költözni kell, mese nincs. Ma este leülök a férjemmel megbeszélni a dolgokat, aztán meglátjuk mire jutunk, ő hogy látja a dolgokat, milyen kiutat lát.
2016. okt. 11. 17:06
 42/63 anonim ***** válasza:
69%

Legyél nagyon határozott, rendíthetetlen!

Kitartás! Sok sikert!

Jó lenne, ha elmesélnéd majd, hogy mire jutottatok!

2016. okt. 11. 17:18
 43/63 anonim ***** válasza:
33%

Elsőre talán nem lenne rossz, ha munkát keresnél magadnak, hogy be tudj szállni az albérlet árába.

Mert az valóban jó, hogy kert kel, meg kutya, családi ház, tágas, csak ne az legyen már, hogy az igényeid miatt a férjednek kelljen kizárólag trógerolnia.

2016. okt. 11. 17:51
 44/63 anonim ***** válasza:
75%

Ezt nem gondoltad át ugye?

Hogy keressen munkát, amikor még azt sem tudni, hogy hova költöznek?

Lehet, hogy 130 km-el arrébb találnak megfelelőt.

Adott ő már ebbe a házasságba eleget a spórolt pénzével,(olvashattad!) hogy 1-2 hónapig, míg munkát talál az új lakhelyen, ne legyen már felróva neki az a tál étel, amit megeszik.

2016. okt. 11. 18:04
 45/63 anonim ***** válasza:
14%
44-es: Nyilván csak egy tál ételre van szüksége ki tudja meddig. Nem lenne baj, ha tényleg munkát keresne.
2016. okt. 11. 18:21
 46/63 anonim ***** válasza:
2%

Kedves 45-ös, M.Zsuzsa, köszönettel venném, ha a rosszindulatú, ostoba megjegyzéseiddel nem tömnéd tele a privát levelezőmet.

Kezdem megérteni az anyóst! :D

2016. okt. 11. 19:18
 47/63 anonim ***** válasza:
19%
Mi volt rosszindulatú és ostoba a megjegyzésemben? Teljesen komolyan kérdeztem, hogy szerinted miért lettél lepontozva. Ugyanis szerintem teljesen jogos a kommented.
2016. okt. 11. 20:03
 48/63 anonim ***** válasza:
79%

#45, 46, 47

Nem értlek benneteket, de úgy tűnik ti sem egymást! :)

Meséljétek már el nekem, hogyha ti egy költözésre készülnétek, akkor HOL keresnétek munkát, amikor azt sem tudjátok hova fogtok menni?

Tényleg kíváncsi és meggyőzhető vagyok, ha a kérdésemre hasznos, de legfőképpen KIVITELEZHETŐ megoldást tudtok javasolni!

2016. okt. 11. 20:39
 49/63 anonim ***** válasza:
77%

Ja, aztán miután állást keresett (1-2 hónapra), majd bejár dolgozni a hátára kötözött gyerekével! :)

Mert nem hiszem, hogy egyik napról a másikra bölcsibe lehet tenni a gyereket, ha egyáltalán van ott helyben bölcsi.

Hoppá! Van egy jobb ötlet!

Majd megkéri az anyóst vigyázzon rá, úgyis olyan jóban vannak!:D:D:D

Annyira érdekes emberek vannak itt Gyk-n, csak pufogtatják a lufikat, gyűjtik, illetve gyűjtenék a pontokat (csak nem sikerül:)), de egy kreatív ötletük nincs.

Mert nem látok választ az előző hozzászóló kérdésére ...:)

2016. okt. 11. 21:35
 50/63 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem írod, hogy a pasas se dolgozzon?!

Arra viszont, hogy egy nő ne dolgozzon, viszont mindig van ezernyi indok és kifogás.

2016. okt. 12. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!