Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?
Mikor kezdődött ez az egész? Biztosan nem tegnap.
Akkor kellett volna lépni, még gyerek előtt.
Állj a sarkadra.
1. Először tisztázd le magadban, mit szeretnél (kutya, kert, nyugi, rokonok, stb.).
2. Mondd el a férjednek.
3. Közöld vele, hogy ezek a minimumok, amik nélkül lépni fogsz.
4. Ha nem történik változás, lépj.
Egy életed van, már így is éveket pazaroltál el úgy, hogy közben szarul érezted magadat.
"... Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe.."
Hát ezt becumiztátok. Klasszikus régi hiba ezt elhinni, szerencsére nem jellemző.
Olyan meg nincs, hogy nem tudtok elköltözni! Max most kényelmetlennek és macerásnak érzed, de több százezer házaspár megoldja így vagy úgy.
Ha nem léptek ez rámegy a házasságotokra.
"...De hova vigyek annyi bútort? Tudom hogy nincs jogom semmihez, de akkor miért beszélt másképpen amíg nem laktam ott? Engem az dühít, hgoy miért nevolt 5szinte a legelején.Valami más ötlet a költözésen kívül?..."
Nincs. Ebből csak kilépni lehet az öregek megváltozni nem fognak. A bútort hagyd a fenébe lesz másik, életetek viszont már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!