Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnak is megkeseríti az...

Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: családi házban lakunk, az anyósék lenn, mi fenn, külön bejárattal. Az anyósom mégis megkeseríti az életemet. Pl. nem jöhet hozzám senki, a rokonaim nem aludhatnak nálunk, a kisfiam naponta csak 10 percre mehet le hozzájuk, mert nem szabad fárasztani a nagymamát, a rokonaim mind egytől egyig hülyék és rosszban sántikálnak szerintük, az udvaron semmihez nem nyúlhatok, nem ültethetek még egy virágot sem, nem tarthatok saját kutyát, kritizálva van az alakom, az öltözködésem, a legújabb "dili", hogy anyósom felhozatott egy régi-régi szekrényt a nappaliba, tele 30-40 éves ruhákkal, mondván, hogy náluk nem fér. Rá egy hétre az anyós új szekrénysort vett magának /az bezzeg elfér/, ha nem vagyok otthon feljár hozzánk, ha szólok hozzá, nem válaszol, levegőnek néz. Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe, a felső szint a mienk, és az udvaron azt csinálok amit akarok, mivel rendetlenség van az udvaron, és mondtam annak idején, hogy szép, tágas udvart szeretnék minimális zsúfoltsággal. Akkor azt mondták, őket nem érdekli az udvar, most meg még egy fűszálat se tehet odébb. :-(
2016. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
91%

Mikor kezdődött ez az egész? Biztosan nem tegnap.

Akkor kellett volna lépni, még gyerek előtt.

2016. okt. 10. 17:59
 32/63 anonim ***** válasza:
21%
idióta egy anyosod van
2016. okt. 10. 18:12
 33/63 anonim ***** válasza:
83%
Kezdd el eladni a bútorokat
2016. okt. 10. 18:33
 34/63 anonim ***** válasza:
88%

Állj a sarkadra.

1. Először tisztázd le magadban, mit szeretnél (kutya, kert, nyugi, rokonok, stb.).

2. Mondd el a férjednek.

3. Közöld vele, hogy ezek a minimumok, amik nélkül lépni fogsz.

4. Ha nem történik változás, lépj.

Egy életed van, már így is éveket pazaroltál el úgy, hogy közben szarul érezted magadat.

2016. okt. 10. 21:19
 35/63 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg nem értem.. Munkád nincs, otthon vagy de kell a szép bútor és a nagy lakás. Anyósod van útban közben. Kiegyezzel vagy költözzöl. El kellene fogadni hogy a pénz beszél és a kuyta ugat. Mivel anyósodé a ház nem vesz emberszámba. Elég butuska voltál mert bedőltél nekik az elején
2016. okt. 10. 21:28
 36/63 anonim ***** válasza:
92%

"... Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe.."

Hát ezt becumiztátok. Klasszikus régi hiba ezt elhinni, szerencsére nem jellemző.

Olyan meg nincs, hogy nem tudtok elköltözni! Max most kényelmetlennek és macerásnak érzed, de több százezer házaspár megoldja így vagy úgy.

Ha nem léptek ez rámegy a házasságotokra.

2016. okt. 11. 03:07
 37/63 anonim ***** válasza:
90%

"...De hova vigyek annyi bútort? Tudom hogy nincs jogom semmihez, de akkor miért beszélt másképpen amíg nem laktam ott? Engem az dühít, hgoy miért nevolt 5szinte a legelején.Valami más ötlet a költözésen kívül?..."

Nincs. Ebből csak kilépni lehet az öregek megváltozni nem fognak. A bútort hagyd a fenébe lesz másik, életetek viszont már nem.

2016. okt. 11. 03:10
 38/63 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem kezd a kerttel, csinald meg olyanra amilyenre akarod. A mamat is lehet levegonek nezni, vagy meg jobb: fulhallgato be, indulhat a pakolaszas:)
2016. okt. 11. 07:06
 39/63 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is anyósomnak már csak a párom van, másik fia férje meghalt,nekünk is igért fűt fát h nem szól bele semmibe,megpróbáltuk aztán kb ugy kezelt minket mint a 10 éveseket,mindenről tudni akart. Megpróbáltuk megbeszélni vele,3-4 hónap után elköltöztünk mert nem birtuk tovább. Sajna nincs más megoldás.laktunk mi is anyuméknál,albérletben nyár elejére kész a ház és mehetünk végre sajátba.
2016. okt. 11. 07:52
 40/63 anonim ***** válasza:
95%
30! Miféle jogait harcolja ki a kérdező? Anyósé a ház, ha tetszik, ha nem, neki ott nincs joga semmihez. Az már más, hogy elég szemét az anyós, de ez van.
2016. okt. 11. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!