Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?
Figyelt kérdés
Dióhéjban: családi házban lakunk, az anyósék lenn, mi fenn, külön bejárattal. Az anyósom mégis megkeseríti az életemet. Pl. nem jöhet hozzám senki, a rokonaim nem aludhatnak nálunk, a kisfiam naponta csak 10 percre mehet le hozzájuk, mert nem szabad fárasztani a nagymamát, a rokonaim mind egytől egyig hülyék és rosszban sántikálnak szerintük, az udvaron semmihez nem nyúlhatok, nem ültethetek még egy virágot sem, nem tarthatok saját kutyát, kritizálva van az alakom, az öltözködésem, a legújabb "dili", hogy anyósom felhozatott egy régi-régi szekrényt a nappaliba, tele 30-40 éves ruhákkal, mondván, hogy náluk nem fér. Rá egy hétre az anyós új szekrénysort vett magának /az bezzeg elfér/, ha nem vagyok otthon feljár hozzánk, ha szólok hozzá, nem válaszol, levegőnek néz. Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe, a felső szint a mienk, és az udvaron azt csinálok amit akarok, mivel rendetlenség van az udvaron, és mondtam annak idején, hogy szép, tágas udvart szeretnék minimális zsúfoltsággal. Akkor azt mondták, őket nem érdekli az udvar, most meg még egy fűszálat se tehet odébb. :-(2016. okt. 10. 15:22
11/63 A kérdező kommentje:
De hova vigyek annyi bútort? Tudom hogy nincs jogom semmihez, de akkor miért beszélt másképpen amíg nem laktam ott? Engem az dühít, hgoy miért nevolt 5szinte a legelején.Valami más ötlet a költözésen kívül?
2016. okt. 10. 16:00
12/63 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért. Már volt úgy is, hogy megkértem, hogy beszéljük meg a dolgokat,a férjem előtt egy kávé mellett, mondja el, miért utál ennyire, találjunk már valami megoldást. Az volt a válasz, hogy hadjam őt békén, a kávémat meg hadjam meg magamnak.
2016. okt. 10. 16:03
13/63 anonim válasza:
Tokmindegy mi volt korabban, az a lenyeg hogy mi van most.
A jovore koncentralj, ne a multra.
14/63 anonim válasza:
ha oda be van jelentve akkor nem tudják kitenni. Tudom mert az alkoholista, gyógyszerfüggő, depressziós apámat csak ezért nem tudtuk kitenni a házból , azt mondták csak akkor lehetséges ha igazolni tudjuk hogy 2 hónapja nem él ott. Szóval nem ha be vagy oda jelentve képen röhögheted az anyóst mert nem tetethet ki
15/63 anonim válasza:
Mi az, hogy annyi bútort??? Annyit viszel, amennyi kell a cuccaitoknak. Normális helyen ennyi van, nem?
16/63 anonim válasza:
16:05
Fordítva ülsz a lovon!
Az apádat nem teheted ki!
De ő téged bármikor kitehet!!!
17/63 anonim válasza:
Kérdező bocs már, de a férjed mit szól ehhez? Ahhoz, hogy a rokonaid nem aludhatnak ott, hogy az anyja nem szól hozzád, ha kérdezel valamit, stb.
18/63 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ide bejelentve, a bútor meg elég sok, olyan nagy lakást nem tudnánk bérelni, hogy mindne beférjen, meg úgy .ahogy fel is újítottuk a házat, hát a pénz a házban van.Tudom, hogy nem kell a múltal foglalkozni, de te ha te megváltoztatnád az életedet, és nem az lenne amit beigértek, amivel oda csaltak, téged nem bántana?... Nehéz lenne újra előről kezdeni, meg szeretnék már nyugodtan élni.
2016. okt. 10. 16:13
19/63 anonim válasza:
Jaj istenem...akkor béreltek egy lakást és ami nem fér el bútor azt eladjátok.
20/63 A kérdező kommentje:
A férjem szerint én nem tudok kompromisszumot kötni és enm tudok alkalmazkodni. Én meg már belefáradok azt szajkózni, hogy mielött oda mentem, az anyja azt mondta,a felső szint a mienk, nem érdekli mit csinálunk, ki jön hozzánk, az udvarom is "szabad kezet kapunk"...stb. Ja,egyébbként a rokonaim 200 km-re élnek, hát még szép hogy nem mennek szállodába ha látogatóba jönnek. Kezdek belefáradni. Nem arról van szó, hogy nem tudok alkalmazkodni, csak szeretném ha úgy lenne, ahogy mondva volt. Mert ilyen körülmények között soha nem jöttem volna ide lakni.
2016. okt. 10. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!