Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnak is megkeseríti az...

Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: családi házban lakunk, az anyósék lenn, mi fenn, külön bejárattal. Az anyósom mégis megkeseríti az életemet. Pl. nem jöhet hozzám senki, a rokonaim nem aludhatnak nálunk, a kisfiam naponta csak 10 percre mehet le hozzájuk, mert nem szabad fárasztani a nagymamát, a rokonaim mind egytől egyig hülyék és rosszban sántikálnak szerintük, az udvaron semmihez nem nyúlhatok, nem ültethetek még egy virágot sem, nem tarthatok saját kutyát, kritizálva van az alakom, az öltözködésem, a legújabb "dili", hogy anyósom felhozatott egy régi-régi szekrényt a nappaliba, tele 30-40 éves ruhákkal, mondván, hogy náluk nem fér. Rá egy hétre az anyós új szekrénysort vett magának /az bezzeg elfér/, ha nem vagyok otthon feljár hozzánk, ha szólok hozzá, nem válaszol, levegőnek néz. Mielőtt oda költöztem volna, azt mondták, ők nem szólnak bele semmibe, a felső szint a mienk, és az udvaron azt csinálok amit akarok, mivel rendetlenség van az udvaron, és mondtam annak idején, hogy szép, tágas udvart szeretnék minimális zsúfoltsággal. Akkor azt mondták, őket nem érdekli az udvar, most meg még egy fűszálat se tehet odébb. :-(
2016. okt. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
72%
Amikor ilyen semmire nem jó, primitív válaszokat olvasok mint az 50-es, akkor sajnálom igazán, hogy nem kötik egy minimális IQ-teszt kitöltéséhez a regisztrációt. :D
2016. okt. 12. 11:18
 52/63 anonim ***** válasza:
74%
50. Vàlaszolónak apuci is nyugodtan otthon maradhat a gyerekkel még az anya dolgozik,nincs megkötve kinek kell otthon lenni a gyerekkel de majd meglàtnànk ki mit bir jobban teljesiteni, gyerek+hàztartàs vagy munka
2016. okt. 12. 11:20
 53/63 A kérdező kommentje:
Hú, hát ez érdekes, hogy oda jutottunk, hogy menk dolgozni és ne várjam a sült galambot. Nos, a babám egy éves, és a párommal megegyeztünk, hogy legalább 3 éves koráig otthon maradok vele, mielőtt terhes lettem, volt "normális munkahelyem", autóm, pénzem, tehát nem sza.ból kapart ki a párom. A férjem még a kapcsoaltunk elején elmondta, hogy szeretne gyereket, és normális családi életet, ahogy a nőnek a család az első, nem a karrier. Nem arról van szó, hogy idővel ne menjek dolgozni, de ne a munka legyen az első. Most megadom a férjemnek amit szeretett volna, tiszta otthon, mindennap friss főtt kaja,ami nem esik nehezemre. Ezért csak annyit várnék cserébe, hogy nekem is meg legyen az amit megigértek. Az lenne a megoldás, ha az anyós elé állnék, és megmondnaám, hogy no, akkor most elmegyek munkába, és arra fogunk spórolni, hogy egy albérletet meg tudjunk fizetni, és ne a nulláról induljunk az albérletbe? -és ez álltal én sem tartom be amit megbeszéltünk?
2016. okt. 13. 11:05
 54/63 A kérdező kommentje:
46-os: miben kezded megérteni az anyóst? Ez tényleg érdekelne.
2016. okt. 13. 11:10
 55/63 anonim ***** válasza:
28%

Bocsánat 47-es, Zsuzsa!!! Másik, Zsuzsa nevű is írt nekem, többször is. Nem igazán egyetértő leveleket és nem igazán kellemes hangvételben. Elnéztem a címzést.

Még egyszer ezer bocsánat!

2016. okt. 13. 12:30
 56/63 anonim ***** válasza:
21%

51-es, pedig nem is olyan bonyolult. Ha az IQ teszten te is átmentél volna, tudnád, hogy létezik olyan, hogy bölcsőde.

Sokan igénybe is veszik.

Olyan házaspároknak találták ki, akik a pici gyereküket nem tudják hová tenni, amíg dolgozik az anyuka. Kb. hasonlóképpen képzeld el, mint az óvodát. Arról hallottál már?

2016. okt. 13. 12:35
 57/63 anonim ***** válasza:
54%

51-es!

Jó lenne, ha olvasnál, nem csak trollkodnál, a kemény 55%-oddal!

Segítek!

Te meg a másik lángész erőltetitek a munkába járást, egy olyan valakinek aki a költözést tervezi.

Hogy ez miért baromság, nem fejtem ki, előttem elmondták már mások.

Ugyanez vonatkozik a bölcsődére is, ezt sem fogom neked elemezgetni, próbálj meg erőn felül gondolkozni,... talán nem árt meg, bár ki tudja?

2016. okt. 13. 15:21
 58/63 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező!

Sikerült az egyik estére tervezett beszélgetés a férjeddel?

Mire lyukadtatok ki végül is?

2016. okt. 13. 15:23
 59/63 anonim ***** válasza:
16%
Az 57-es hozzászólásom az 56-osnak szólt! ... ő az 55%-os :D
2016. okt. 13. 15:24
 60/63 A kérdező kommentje:
A férjemmel osztottunk, szoroztunk, arra jutottunk, hogy sajnos az albérletet nem engedhetjük meg magunknak amíg a kicsivel otthon vagyok, de bekeményítettünk. Kicserétük a zárat, hogy ne tudjon bejönni hozzánk az anyósom ha nem vagyunk otthon, a kisfiamat nem viszem be hozzájuk. Már 4 napja nem is látták őt, és valahogy nem is hiányzik az anyósomnak. Az udvarra nem megyek ki, a faluba sétálok a fiammal. Az anyosommal nem komunikálok, köszönök neki ha az udvaron találkozunk, és kész. Belefáradtam. A szép, rendezett udvarról lemondtam. A férjem azt mondta, nyugodtan jöjjön hozzám bárki, az anyja maximum 2 napig "puffogni" fog. Aztán majd csak alakul a dolog. Nem tudom ez a taktika be fog-e válni, hogy teszek magasról mindenre és figyelembe se veszem az anyósomat. Ez fog valamire vezetni?
2016. okt. 17. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!