Másnak is megkeseríti az anyós az életét? Mit tegyek? Elköltözni nem tudunk, nincs hova. A férjem mindig azt mondja, hogy várjunk, türelemmel. /Morbid, azt várni, hogy majd csak meghalnak. / Meddigvárjak még,15-20 évet?
Bocsánat 47-es, Zsuzsa!!! Másik, Zsuzsa nevű is írt nekem, többször is. Nem igazán egyetértő leveleket és nem igazán kellemes hangvételben. Elnéztem a címzést.
Még egyszer ezer bocsánat!
51-es, pedig nem is olyan bonyolult. Ha az IQ teszten te is átmentél volna, tudnád, hogy létezik olyan, hogy bölcsőde.
Sokan igénybe is veszik.
Olyan házaspároknak találták ki, akik a pici gyereküket nem tudják hová tenni, amíg dolgozik az anyuka. Kb. hasonlóképpen képzeld el, mint az óvodát. Arról hallottál már?
51-es!
Jó lenne, ha olvasnál, nem csak trollkodnál, a kemény 55%-oddal!
Segítek!
Te meg a másik lángész erőltetitek a munkába járást, egy olyan valakinek aki a költözést tervezi.
Hogy ez miért baromság, nem fejtem ki, előttem elmondták már mások.
Ugyanez vonatkozik a bölcsődére is, ezt sem fogom neked elemezgetni, próbálj meg erőn felül gondolkozni,... talán nem árt meg, bár ki tudja?
Kedves Kérdező!
Sikerült az egyik estére tervezett beszélgetés a férjeddel?
Mire lyukadtatok ki végül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!