Anyósodnak van kulcsa a lakásodhoz? És anyukádnak?
Abban a lakásban, ahol most lakunk, régebben mamám lakott. Nagyon öreg volt, anyukám járt hozzá minden egyes nap. Ment napi többször, ő nyitotta és csukta az ajtót, tehát volt kulcsa.
Halála után felújítottuk a lakást és beköltöztünk.
Anyukámtól nem kértem vissza a kulcsot, de mióta ott lakunk nem is használta.
Anyós ezt megtudta - nem tartottuk titokban, mert ezt nem érezzük titoknak - és megsértődött, amiért neki nincs kulcsa.
Kérdezte, hogy ő mikor kap lakáskulcsot, meg akkor a lépcsőházhoz is szeretne, meg postaládához.
Hiszen ha anyukámnak jár, akkor neki is.
Anyukám teljesen más okból kapott kulcsot.
Nem akarnék neki adni, de most vérig van sértve.
Szemétség lenne, ha kapna egy kamu kulcsot, hogy megnyugodjon?
Szerintem inkább anyukádtól is vissza kellene kérni - mert úgy igazságos. (Ha úgysem használja, akkor neki eleve mindegy.)
Az a normális, ha a ti lakásotokhoz csak nektek van kulcsotok, másnak fölösleges.
Ha elmentek hosszabb idöre nyaralni, akkor arra az idöre adhattok valakinek kulcsot, de utána azt is vissza szokás kérni.
A "kamu kulcs" igencsak beteges ötlet, és fölösleges ilyennel megsérteni az anyóst!
Mindkettőnek van. Sőt a gyerekeimnek is és nekem
is az ő lakásukhoz. A mi családunk összetartó.
Nálunk érdekesebb a helyzet. :)
Nekem nincs kulcsom a SAJÁT lakásomhoz, amiben a fiamék laknak, családostól.
A nászasszonyomnak viszont van.
Nekem nem is kell, megbeszélés nélkül mi nem megyünk, ha otthon vannak majd beeresztenek.
Ha nincsenek otthon, akkor meg mit keressünk ott?
Hogy a nászasszonyomnak miért van, azt a fene sem tudja, de nem is érdekel,... csak érdekes! ... vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!