Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Küldenél anyósodnak süteményt...

Küldenél anyósodnak süteményt ha ő soha nem küld 1 falatot se?

Figyelt kérdés

Facebook-ról látom, hogy heti 3-4 alkalommal süt, de nekem soha nem jut egy falat sem.

Mikor én sütök, mindig mondja a párom, hogy akkor ő visz az anyjának...

Én szívesebben viszek a saját családomnak, mert tőlük is kapok mindig. A szüleim heti 2x biztosan hoznak valami főtt kaját, sütit, vagy amit a boltban vesznek.

Süthetnék 2x annyit is, hogy jusson mindenkinek. De elvből nem sütök.

2015. aug. 7. 13:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
18%

Igen, kuldenek. Miert faj neked meg egy kis adagot sutni?

Hatha egyszer majd o is kuld.

2015. aug. 7. 13:21
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
Egyebkent meg soha nem azert ajandekozok,sutok valakinek, hogy en is visszakapjam. Azert csinalom, mert kedveskedni szeretnek. Az anyos meg hatha egyszer megenyhul. Gondolom mas helyzetekben is "gond" van vele.
2015. aug. 7. 13:22
 3/24 A kérdező kommentje:

Azért "sajnálom" tőle, mert szerintem nem eszi meg, hanem kidobja.

Én nem léphetem át a küszöbjét...

Csak azért nem tiltja tőlem a fiát, mert ő már nagykorú. Egyébként bezárná a pincébe előlem :)

2015. aug. 7. 13:25
 4/24 anonim ***** válasza:
26%
Nem küldenék. Az az igazság, hogy nálunk a kapott sütik mindig a kukában végzik, mert mi meg csak a sajátunkat szeretjük, amit más készít azt nem, mert nem láttam a körülményeket, tiszta volt-e a keze, stb. Szóval én sem viszek senkinek ételt. Mert mi van ha másnap hasmenést kap és ráfogja a sütimre? Nem érné meg.
2015. aug. 7. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Ja hogy ennyire szar a viszony.. Mindent megtettel, hogy javitani probalj ezen? Ha igen, akkor nem kuldenek. A kozombos viszonyt igyekeznek fenntartani.

Bar ha ez a helyzet, akkor nem is ertem, hogy a parod miert ragaszkodik a sutihez..

2015. aug. 7. 13:28
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok dedós. Nem utánzom a másikat. Azért küldök sütit, mert én így mutatom, hogy szeretem a gyerekét és engem is boldoggá tesz, ha ízlik a süti, amit sütöttem.
2015. aug. 7. 13:31
 7/24 anonim ***** válasza:
11%
Te ne kuldj. DE, ha a ferjed vinni akar az anyjanak, abba ne szolj bele.
2015. aug. 7. 13:32
 8/24 anonim ***** válasza:
22%

Elvből tudja majd mindenki mondani, hogy te egy sértődékeny, kicsinyes alak vagy, akinek a viszály többet ér, mint a szeretet.

Gratulálok!

2015. aug. 7. 13:33
 9/24 A kérdező kommentje:

1,5 évig tepertem hogy megszeressem. Közölte hogy inkább ne menjek, nem kíváncsi rám.

Még az okot sem mondja meg.

Ittasan azt mondta nekem, reméli hogy meddő vagyok és a fiának másik nő szül majd gyereket..

2015. aug. 7. 13:35
 10/24 A kérdező kommentje:

13:33

Azért, mert a páromnak ő a biológiai anyja, nekem egy idegen. Aki engem nem szeret, azt én sem tudom szeretni.

Oda meg nem járok, ahol éreztetik velem hogy csak zavarok.

2015. aug. 7. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!