Tényleg nem vészes, amit csinálnak?
Nálunk is tök természetes,hogy ha valaki utazik,akkor ha megérkezik,haza szól a gyereknek-szülőnek,hogy minden rendben.Mi 6 órányi kocsiútra vagyunk a szülőktől,de elindulásnál is szólunk,meg kb félúton is,visszafelé meg félúton,meg hazaérkezéskor rájuk csörgünk.
A folyamatos negatív beszólások azért,nem olyan sűrűek,hogy ne lehessen túllépni rajta,hisz csak hetente találkoztok velük.Szóval sztem túlreagálod.
Nem értem a bajodat.
Én 35 vagyok, párom 40 és ha eljövünk a szülőktől haza (120 és 300 km), akkor mindig felhívjuk őket, hogy rendben hazaértünk.
Szerintem teljesen normális, ha aggódnak.
Majd egyszer te is megtudod, ha lesz gyereked.
Én értelek.
Tőlünk is elvárás volt hogy telefonáljunk ha hazaértünk,szóljunk ha megyünk bármerre,akkor is telefonáljunk odaérésnél és hogy mikor indulunk hazahogy tudják mikorra kell érkeznünk (a haza alatt az otthonunkat értem tőlük 200 km-re). Ha 3 napos hétvégén azt mondtuk hogy délután megyünk haza,de jól éreztük magunkat,akkor délután 3 tól az otthonit hivogatta,5 kor meg a mobilt hogy lecsesszen,miért nem telefonáltunk hogy pár órával később megyünk.
Elegem lett,nem 15 vagyok hogy beszámoljak minden lépésemről. Beszüntettük ezt.Ha megyünk valahova akkor utólag elmondjuk élménybeszámoló jelleggel hogy merre jártunk,de nem percre pontosan. Előre cdak akkor szólunk ha több mint 2 napra lépünk le,és csak hogy x napig mobilon keressen ha fontos,és ha nem vesszük fel majd visszahivjuk.
Egy év tömény hiszti volt hogy hogy aggódik,mit hitt,stb,de megszokta.
Azt tudja higy hozzá mikor megyünk meddig maradunk,tudja ugy szervezni a dolgait,és ennyi.
28N
A leginkább beteges az a te viselkedésed.
Kezdjük azzal, hogy a kérdésedre sem válaszokat vársz, csak megerősítést a saját hülyeségedhez, meg vállveregetést.
Beszélsz itt hülyeségeket hogy zaklatás meg érzelmi zsarolás, holott csak túlzottan aggódó szülőkről van szó, meg leginkább egy túlzottan hisztis barátnőről, aki ilyen baromságokon képes napokig rugózni.
Én a párod helyében téged osztanálak ki a francba, egyrészt undorító az a stílus ahogy beszélsz a szüleiről, szapulva őket. Másrészt az egész egy baromi nagy hisztizés. A párodnak kell felhívni őket, mit zavar az téged, hogy ő a szüleivel telefonál?
Vagy itt van ez az eset:
"megcsörgettük a telefonját, erre a párom apja visszahívta a páromat"
"Nálam valahol itt szakadt el a cérna"
Magyarul vered mert a csörgetésre visszahívott titeket? Hát te nem vagy normális :D Csörgetésre persze hogy visszahív, mert honnan tudja ki miért csörgeti meg.
Nem azért mondom, de összegezzük:
A szülők egyetlen "hibája" hogy túlzottan aggódnak, amivel tulajdonképpen csak magukat idegesítik.
A te hibáid:
Szapulod a párod szüleit.
Kibeszéled őket hogy a párod öccse így meg úgy.
Vered a hisztit mert a párodat felhívják a SAJÁT SZÜLEI.
Túlreagálod az egészet zaklatást meg zsarolást kiáltva.
Mindezek mellett még feleslegesen leállsz parázni, és ezt is a párod szüleire kened.
Kattogsz napokig olyan általad generált problémán, amin normális ember 2 perc alatt túllép.
Mondanám hogy gondolkozz el kicsit magadon, de úgyis arra jutnál hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!