Nem csinálnak semmit, és én már nem bírom?
LEülnék és tisztáznám a házi szabályokat, amiket egyetértésben meg kell hoznia mindenkinek, aki itt lakik:
1. mindenki, aki heti 3-4 napnál többet tölt a lakásban, beszáll a költségekbe, pl. kaja vásárlás
2. ugyanez vonatkozik a takarításra is, akár rendszert is készítenék, kinek-mi a feladata
Egymás alapvető tisztelete elvárható együttéléskor. Állj ki magadért, mert jelenleg lenéznek és ez elfogadhatatlan! N31
Vásárol azzal nincs baj, így végülis beszáll a költségekbe.
Főznek, nem figyelnek oda, a csempe a tűzhely minden paradicsomos, zsíros. A barátja borotvalkozik és szőrös minden, nem takarítja el maga után. A nővéremnek hosszú haja van, hetente legalább kiszedhetné legalább a le folyóból. Fogkrémes a csempe, mosdó kagyló és még a csap is (nem tudom mit csinálnak). Ablakot nem mosnak, függönyt nem mosnak, a csilláron és minden sarokban pókháló....
Nem jó dolog igénytelen állatokkal élni.
De az sem hogy te takarítasz rájuk.
Szüleid tudnak róla hogy nálatok csövel az a gyökér és még csak a rezsibe se ad semmit?
Tudjak, hogy sokat van ott de nem szólnak érte. Igazából még örültek is, hogy a nővérem nincs egyedül Budapesten.
Évente egyszer jönnek anyuék, és szólnak előre így olyankor napokig takarítanak.
Okos a nővéred barátja.. ingyen kaja, pia, pi..a... És még téged is leolt, ha a háztartásba kéne besegíteni. Az szép. Ez a kifogás amit mondtak nem a fősulis évekre jellemző, hanem az igénytelenségükre :)
Ha anyukádéknak ennyire nincs ellenvetése az ellen, hogy a nővéred palija ott portyázik, kérd meg, h had lakjál külön albiban. Ott nem lesz ilyen gondod. Én biztos ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!