Elállnak a füleim. A barátaim szerint nem vészes, de nekem nem tetszik. Plasztikai műtétet szeretnék. Mennyi annak az ára, hol csinálnak ilyet?
Egyáltalán nem butaság! Én 32 évig szenvedtem az elálló füleim miatt az állandó csúfolódásoktól, megjegyzésektől. Végül rászántam magam a fülplasztikára. Azóta minden OK.
Kedves Kérdező! Szívesen segítek neked a lakóhelyedhez közeli doki felkutatásában. Bármilyen kérdésed van, írj bátran (akár priviben is)!
Barátnőmnek is elálltak a fülei. Valakinek jól áll és bájos tőle, de neki példásul kifejezetten elcsúfították az arcát a fülei.
Ha a barátaid ezt mondják, hogy nem vészes, nyilván igazuk is van, de ha neked nem tetszik és van rá lehetőséged, csináltasd meg! Jobban fogod magad érezni.
Mifelénk magán plasztikai sebészeten 150.000Ft-ért csinálták barátnőmnek mindkét fülét. + konzultációs díj volt azt hiszen tízezer körül. Meg kontroll, de azért nem tudom mennyit fizetett.
a Budapest plasztikánál most 180 ezerrel olcsóbban műtenek, nem tudom fülkorrekcióra vonatkozik e, én írni akarok nekik és megkérdezem !
Azt írja, hogy minden altalásban végzendő műtétre vonatkozik, de nem tudom a fülplasztikára igen e, mert azt helyi érzéstelenítésben is végzik ...
Rég jártam erre, ....de a lényeg, hogy nem érvényes a kedvezmény a füllkorrekcióra !
az igaz, hogy ingyenes most a konzultáció, arra el is megyek és meghallgatom, semmi kötelezettséggel nem jár ! ennyit megér nekem :) aranyosak voltak, mert visszahívtak , úgyhogy nekem ez már egy plusz pont feléjük !
ha az árát itt megtudom , írok , szerdán megyek konzultációra .
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJ, képzeljétek voltam konzultáción, hát nem nyertek meg egyáltalán maguknak !!!
Nekem fontos, hogy szimpatikus legyen a doki, hát nem volt az , főleg amikor a gép előtt pötyögő nőcit megkérdezte, hogy milyen cérnával varrnak fülplasztikánál... ez már csak egy lapáttal volt a tűzre :S
meg sem nézte a lapátkáimat, fel sem állt a székből, semmi... azt hittem mutat képeket, hogy ilyen lehet vagy valami, de semmi...:S
keresgélek tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!