Tudnátok nekem ajánlani kiváló plasztikai sebészt Budapesten?
12éves koromban Poland szindrómát diagnosztizáltak nálam,teljes borda,gerinc deformítással. Szeretnék elmenni több helyre konzultációkra,milyen lehetőségeim vannak arra,hogy rendbehozassan a melleimet. Pontosabban csak az egyiket kellene,de felemás nem szeretnék lenni,hisz világ életemben az voltam. Nem tudok választani a rengeteg plasztikai intézet közül,azon belül az orvosokon belül,mert sokan vannak és szeretnék jól választani. (mint mindenki)
Ezért,olyan hölgyek akik csináltatták a mellüket,vagy fogják..tudnátok nekem ajánlani jól dolgozó,nem túlon túl drága plasztikai sebészt? (nem tudom,mennyire szakosodnak ők plasztikai sebészeten belül,de valaki olyan kéne akinek a specialitása nem az,hogy valakinek csak két nagy szilikont berak,mert nem elég neki az előző,hanem az asszimetria javítása a lényeg!)
Köszönöm!
A mellplasztika nem veszélytelen, és 4-5 évenként meg kell ismételni. Nagyon sok férfi nem szereti a "mű" melleket.
Gondolj erre is.
Én Dr Krasznai Zsolt-tal műtettem a mellem, én meg vagyok a munkájával elégedve ! Több munkáját láttam műtét előtt, mielőtt mellette tettem le a voksom !
Ha elfogadsz egy tanácsot, legalább két orvossal beszélj műtét előtt , és lehetőleg olyannal műttesd magad, akinek már láttad élőben egy két három munkáját , nekem ez segített !
Ha pedig mostanában szeretnéd műttetni, a Budapest plasztikánál most 180 ezerrel kevesebbért műtenek !
Debreczeni mentora volt László Róbert (vagy fordítva van a neve...?), egy hasonló szindrómában szenvedő barátnőmet műtötte. Bordát pótoltak, mellkasplasztika, stb.
Neki a felső három bordája hiányzott, illetve izomszövet is épphogy volt. Az egyik oldalon még szőrzet se nőtt a hónalján. Nagyon szépen megcsinálta.
Csuhát ajánlanám, ha "sima" műtét lenne, egyik legjobb szakember, de a te helyzetedben inkább a fenti orvost javaslom. (Csuhával nekem személyesen van tapasztalatom, de az egyszerű mellnagyobbítás volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!