Egy férfin végezhetnek plasztikai műtétet, hogy helyes legyen?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 16:18
1/7 anonim válasza:
attól függ,mivel van bajod..orr? mert azzal lehet valamit kezdeni
2/7 anonim válasza:
max orr ill fülplasztikának van értelme és a fogakat rendberakatni
3/7 anonim válasza:
Persze,ha van pénzed rá,bármit lehet.Az mondjuk más kérdés hogy sosem leszel természetesen helyes...attól is függ hogy egy-két dolog vagy mondjuk teljes arcplasztika-e
4/7 A kérdező kommentje:
nekem konkrétan nincs bajom semmivel :D csak eszembe jutott, hogy az arcberendezéssel vagy szal az arc asszimetriájával lehet kezdeni valamit? Vagy ilyet nem vállal a szépségipar?
Illetve.. plasztikai sebészek csinálnak olyat (ha már a fület említetted) hogy karfiolossá teszik?
2012. szept. 16. 16:30
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy mitől lenne helyes egy srác ha birkózó karfiol fülei lennének, az szimplán azt takarja hogy szeret küzdeni és kitartó.
Amúgy olyat nem vállalnak mert köznyelven csonkítás, a karfiol fül úgy jön létre, hogy sokat morzsolódik örlődik egy felülethez, és bekeményedik a szövet, meg a vér pang benne
Járj el birkózni ha szeretnél olyan fület :)
20/F
6/7 anonim válasza:
Inkább örülj annak, hogy normális füleid vannak! Én sokat szenvedtem az elálló füleim miatt, ráadásul nem is egyformán álltak el. De rászántam magam a műtétre és már minden OK. Igaz 100 százalékban így sem pont egyformák, de azt már csak én veszem észre. Amúgy senkinek sem egyezik tökéletesen arcának jobb és bal fele.
7/7 anonim válasza:
A férfi is ugyanolyan hús-vérből való ember, mint a nő. A plasztikai beavatkozások tarifái egységesek. Miért ne lehetne férfiakon is elvégezni bármilyen beavatkozást, amit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!