Hogyan kell helyes használni a szemcerúzát?
azt már tudom, hogy nem feketét hanem valami színeset (barnát,zöldet,kéket, stb) előnyösebb használni mert a fekete kicsinyíti a szemet.
És hogyan húzzam ki vele a szemem? Valaki mutatni egy helyes technikát hogy ne nézzek ki úgy mint egy bohóc? :)
Én egyáltalán nem használok szemceruzát, mert pl. nagy melegben gyönyörűen leolvad, és folyik szerteszét, a szem alatti sötét foltok, meg az apró ráncokban összegyűlő cucc nem túl csinos.
Én inkább sötétebb szemfestéket használok, por alakút, amit a szemhéjra szoktak tenni, és egy megnedvesített vékony ecset segítségével húzok vonalat a szempillák tövébe. Vékony ecsetet lehet kapni DM-ben is, kifejezetten erre a célra valót. Nagyon profin ki lehet vele húzni.
Amúgy mehet a szemhéjfesték szemöldökre is, sokkal tartósabb, mint a ceruza, meg természetesebbnek hat.
Hát először is ezeket a zöldeket meg kékeket nem javaslom, mert attól valóban bohócnak fogsz kinézni..
Ha nagyon zavar a fekete, akkor használj barnát, és ne húzd végig a szemed alatt, hanem csak a végén pár millimétert..amúgy ha fehér vagy világos szemhéjpúdert raksz a belső szemzugba, az optikailag kinyitja a tekintetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!