Plasztikai mutet segit? Nem tetszik az orrom mert picit tompa.
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:49
1/7 anonim válasza:
persze, h segít,ha van elég pénz, bármi megvalósítható
2/7 anonim válasza:
nekem meg hegyes:D cserélünk?:´D
3/7 anonim válasza:
A plasztikai műtét NE tévesszen meg! Nem fogsz jobban tetszeni magadnak és másoknak sem! Különben is, a "picit tompa" orr nagyon is aranyos.
4/7 anonim válasza:
Felesleges. Tényleg nem fogsz jobban tetszeni magadnak. Az a legszebb amit a természet alkot.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én is épp most tapogatózom orr téren, úgyhogy megértem a problémád :) Mivel írtad, hogy csak picit tompa, szerintem gondold át alaposan! Ma olvastam egy csomó orrplasztikai tapasztalatot, és bizony nem egy olyan volt, akinek igazából nem volt nagy baja az orrával, kisebb hibáik voltak (talán...), viszont a plasztikával meg sikerült sokkal jobban elrontani. Na szóval, a plasztika eleve nem csak javíthat, és ha kicsi a hibád, akkor szerintem ne vágj bele.
6/7 anonim válasza:
Mi az,hogy nem fog jobban tettszeni magának? Hadd döntse el ő szerintem,hogy megcsináltatja-e vagy nem.Nekem sem tetszik,nekem olyan felfelé álló vagy mi és nagyon az orrlyukaim.olyan disznóorr. Én is szeretném megműtetni. Ha neked nem tetszik szerintem vágj bele. Ha lesz rá lehetőségem én biztos megcsináltatom.
7/7 anonim válasza:
Jaj bocsi most nézem,hogy régi a kérdés xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!