A mellemen van két anyajegy, nem olyan nagyok, de engem nagyon zavarnak és emiatt gátlásos vagyok.A barátomnak sem merem emiatt megmutatni a mellemet.
Ezen csak műtét segít? vagy van más módszer?
2009. dec. 17. 01:12
1/7 anonim válasza:
Szijja:)
Ha nem olyan nagyok az anyajegyek és annyira nem is zavarnak, akkor szerintem nem kell semmilyen beavatkozás:)örülj inkább neki, hogy egészségesek azok az anyajegyeid:)a barátod pedig ha igazán szeret elfogad vele:)és amúgy is szerintem egy vagy két anyajegy még szexi is lehet:)gondolj csak bele, például sokat a szájuk főlé rajzolnak anyajegyet, hogy szexibbek legyenek:)de ha annyira zavar...nem tudom, lehet, hogy bőrgyógyász tudna okos választ adni rá:)de inkább ne nyúlajank hozzá juk, mert lehet nem tenne jót...persze ez a te döntésed, na meg persze hátha írnak még ide pár jó ötletet:)
18/L
2009. dec. 17. 14:59
2/7 anonim válasza:
Ez egy egyszerű beavatkozással megoldható, nem nevezném plasztikai műtétnek az eljárást. Szerintem keresd fel az orvosodat bátran. Én is szedettem már le magamról, igaz nem esztétikai okból, hanem mert a nyakamon volt, és a pólóm nyaka dörzsölte. Lekapják egy pillanat alatt, csak egy fehér pötty marad a helyén.
2009. dec. 17. 15:00
3/7 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül egy ilyen beavatkozás?
2009. dec. 17. 21:43
4/7 anonim válasza:
Nekem a karomról szedtek le egyet(kiávágták, aztán összevarták). Ingyenes volt.
2009. dec. 20. 14:52
5/7 anonim válasza:
Ha kicsik az anyajegyek, akkor leégetik, ami után nem marad heg. De ha nagyok, akkor kivágják és összevarrják. Ez után marad heg, de ha szerencséd van, pár év múlva elég jól eltűnik.
2010. jan. 3. 16:41
6/7 anonim válasza:
anyajegy a melleken. ez inkább szexi, izgató mint szépséghiba!
2010. jan. 5. 21:33
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs vele...nekem is van,igaz nagyon pici de akkor is tetszik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!