Cher énekesnőnek tényleg rengeteg plasztikai műtétje volt?
http://www.youtube.com/watch?v=F1Ql2-X2BqI&feature=related ez egy 2002-es klipp itt 25-30 évesnek néz ki.Most 65 éves...
Itt egy mostani képe:
[link] itt pedig 40 körülinek látszik.
Hogy csinálja? Mi lehet a titka?
De ott van az édesanyja
[link] ő pedig 87 éves...
Nekik valamilyen különleges génjeik vannak?
Agyon van plasztikázva,az arcán nagyon látszik.Botoxtól már az arca elég merev.Szerintem egyértelműen látszik,senki nem néz ki így termászetesen.
"Ám a félig indián származású sztár mindig is hiúnak mutatkozott, így bármilyen bájosan nézett is ki korábban, mára a sok plasztikai beavatkozásnak köszönhetően rettentően eltorzultak vonásai.
Cher egyébként sosem tagadta a műtéteket, elismerte, hogy arcát több ízben is felvarrták, melleit implantátumokkal tették feszessé és gömbölyűvé, ezenfelül a fogait is megcsináltatta. Sőt, a rossznyelvek szerint még lengőbordáját is kivetette karcsúsága érdekében"
egyértelmű, hogy meg van csinálva mind a kettőnek a feje.
látszi, hogy tele van botoxszal
nézd meg jobban ezt a képet. nézd a kezét és a mellkasát.
na ojan lenne a feje is, ha nem lenne szana szét varrva.
"nézd meg jobban ezt a képet. nézd a kezét és a mellkasát.
na ojan lenne a feje is, ha nem lenne szana szét varrva."
Pont ezt figyeltem én is:-D
Na ja, mondjuk Chernél tényleg nem annyira durván látszik... Melanie Griffith, meg Pamela Anderson viszont... hm... (róluk láttam legutoljára elég durva képeket, ez maradt meg bennem.)
Több plasztikai műtéten eset át mint ahány éves.
Bár szerintem nem nézz ki tőle fiatalabbnak csak monster-nek.
Amúgy jó énekes és a színészi alakításai közt is voltak egészen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!