Nem tudom magam túltenni azon amit anyòsomék
csinálnak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Anyòsom màr akkoris utàlt amikor megismerkedtünk a fiàval amit nem röstellt megmondani a fiànak és bekem sem. Ezt megis értettem és pròbàltam magam a helyébe képzelni hisz egyetlen fia persze hogy félti. Időközben összehàzasodtunk és megszületett a kislànyunk. Ami ezek utàn történt az most sem fér a fejembe. Ùgy kezdődött hogy amikor megszületett Anna anyòsom folyamatosan ugràltatta a férjemet , zavargàszta a boltba meg h menjen àt és kapcsolja ki a tv-t mert ő fekszik eközben mindig tömte a fejét hogy hagyjon el engem és a babàt és menjen vissza hozzà. A férjemnek elege lett és megmonta neki hogy mi vagyunk az elsők szàmàra és fejezze be. Erre elszabadult a pokol.... Anyòsom kizavarta a fiàt aztmondta neki hogy ez nem àtjàròhàz hogy odamenjem őt nem érdekli azsem hogy hogyvan az unokàja , làtni sem akarja se őt sem Annàt. Azòta minden rokonunknak szid minket hogy milyen szemetek vagyunk és hogy gyereket sem tudunk nevelni stb... a csalàdbòl màr szinte kinéznek minket és ez nagyon rosszul érint. Az unokàjàt 3 hònap alatt 2x làtta ha elvittük hozzà akkorsem nézett még ràsem. Nagyon megvisel az amit csinàl és nemtudom magam tùltenni azon amit csinàl. Mostanàig oda jutottunk hogy nem beszélünk vele és karàcsonykor is kizavart minket sajnos még mesélhetnék cifràbb dolgokat is ròla de azt még leirnom is fáj...Mit csinàlok rosszul ?Èn vagyok a hibàs?
Nem hiszem, hogy te vagy hibás, legalábbis abból amit leírtál nem így tűnik, de csak az egyik oldalt látjuk nyilván, de ennyiből nekem az jön le, hogy akár ki lenne a fia mellett ugyan ezt csinálná. Úgy néz ki bekattant az öreglány.
2015. jan. 5. 12:14
2/24 A kérdező kommentje:
A terhességem sem volt könnyű elég komoly depressziòval küzdöttem miatta... Szerinte nagy volt a seggem kövér viltam és semmirevalò. Nem tudom feldolgozni ami tortent
2015. jan. 5. 12:15
3/24 anonim válasza:
Szerintem még jól is jártatok, hogy a férjed legalább kiállt mellettetek az anyjával szemben, és nem hunyászkodott meg előtte, mint oly sok anyucipicifia, akik hasonló helyzetben nem vállalták volna fel a konfliktust, hanem adott esetben még tényleg el is hagyták volna a családjukat a mama kedvéért.
Van valami anyagi vagy egyéb függőségetek anyóstól? Ha nincs, akkor csak örülhetsz, hogy látni sem akar=megszabadultál tőle.
Ha a család többi része normális, akkor úgyis felfogják, meg átlátják, hogy anyósod mentálisan sérült, pszichiátriai beteg, de ha nem, akkor az ő hiányuk sem igazán veszteség.
2015. jan. 5. 12:17
4/24 anonim válasza:
nem azért de engem nem érdekelne ,mit mond az öreglány,csak a családommal törődnék őt meg látogassa a pici fia ha akarja.Nem is értem miért érdekel egy olyan ember véleménye aki téged nem szeret.(mondom ezt úgy hogy engem az apám nyomott el)
2015. jan. 5. 12:17
5/24 anonim válasza:
A rokonok is rá fognak jönni milyen az öreglány. De ha őt védik a hazugságaival együtt, akkor jobb is,h megszabadultatok tőlük.
Örüljetek,h nem kell hozzá többet menni.
Azt megértem, hogy a férjednek fáj, de inkább sértődjön meg az anyja, minthogy a kisbaba (!) gyerekét szidják, mert egy 3 hónapos nem hiszem, h bármit is tudott volna a nagyanyja ellen tenni.
2015. jan. 5. 12:25
6/24 A kérdező kommentje:
A férjemet az elején nagyon megviselte de mostanra eljutott odaàig hogy làtni sem akarja mert a sajàt fiàt is kizavarja . Nem függünk tőle se anyagilag se sehogy. Csak nekem nem fér a fejembe hogy hogy tudja a kisunokàjàra és a fiàra aztmondani hogy nemérdekel hogy mivan velük. Ahogy rànézek a kislànyomra és ez eszembe jut akkor sokszor sìrok
2015. jan. 5. 12:37
7/24 anonim válasza:
Kiáll melletted a férjed, és nem kell elviselned anyós társaságát. Komolyan irigyellek :D
Tedd túl magad rajta, egyáltalán ne is gondolj rá, szard le. Ugyanez igaz az idióta családtagokra is.
Ne legyen anyós napi téma meg feszültségforrás köztetek, mert azzal csak neki tesztek "jót", hiszen úgy is közétek állna, hogy ott sincs. Inkább élvezzétek egymás társaságát, meg a pici lányotokét :)
2015. jan. 5. 12:39
8/24 anonim válasza:
Ja még annyit: a világ legostobább dolga olyan miatt idegeskedni, ami nem rajtad múlik, és ami nem is a te hibád (ezt én is csak nehezen tanultam meg).
Ne ezt a viselkedésmintát add át a lányodnak.
2015. jan. 5. 12:40
9/24 anonim válasza:
Egész eddig szét akarta szedni a családot és amiatt borulsz ki, hogy nem foglalkozik veletek? Örülj, hogy megszabadultatok tőle.
2015. jan. 5. 12:41
10/24 A kérdező kommentje:
Azért nyösztettem a férjemet is hogy karàcsonykor csak menjünk el hozzà ( alig birtam ràvenni egyébként) mert énis nagyon sokszor tàmaszkodtam anyukàmra és szüksége van az embernek egy anyára aki feltétel nélkül azereti és azt akartam hogy a férjem se érezze hogy neki nincs anyja de képes volt minket kizavarni és megis bàntam higy elmentűnk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!