Nem tudom magam túltenni azon amit anyòsomék
csinálnak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Anyòsom màr akkoris utàlt amikor megismerkedtünk a fiàval amit nem röstellt megmondani a fiànak és bekem sem. Ezt megis értettem és pròbàltam magam a helyébe képzelni hisz egyetlen fia persze hogy félti. Időközben összehàzasodtunk és megszületett a kislànyunk. Ami ezek utàn történt az most sem fér a fejembe. Ùgy kezdődött hogy amikor megszületett Anna anyòsom folyamatosan ugràltatta a férjemet , zavargàszta a boltba meg h menjen àt és kapcsolja ki a tv-t mert ő fekszik eközben mindig tömte a fejét hogy hagyjon el engem és a babàt és menjen vissza hozzà. A férjemnek elege lett és megmonta neki hogy mi vagyunk az elsők szàmàra és fejezze be. Erre elszabadult a pokol.... Anyòsom kizavarta a fiàt aztmondta neki hogy ez nem àtjàròhàz hogy odamenjem őt nem érdekli azsem hogy hogyvan az unokàja , làtni sem akarja se őt sem Annàt. Azòta minden rokonunknak szid minket hogy milyen szemetek vagyunk és hogy gyereket sem tudunk nevelni stb... a csalàdbòl màr szinte kinéznek minket és ez nagyon rosszul érint. Az unokàjàt 3 hònap alatt 2x làtta ha elvittük hozzà akkorsem nézett még ràsem. Nagyon megvisel az amit csinàl és nemtudom magam tùltenni azon amit csinàl. Mostanàig oda jutottunk hogy nem beszélünk vele és karàcsonykor is kizavart minket sajnos még mesélhetnék cifràbb dolgokat is ròla de azt még leirnom is fáj...Mit csinàlok rosszul ?Èn vagyok a hibàs?
Te nem vagy komplett, már ne is haragudj. Értem, amit írsz, de felnőtt fejjel illene már belátni, hogy ami nem megy, azt balgaság erőltetni. Most ilyen anyóssal te mégis milyen karácsonyra számítottál? Meghitt, összeborulós, szépen elbeszélgetősre? Tényleg, ne akarj már rosszat a férjednek meg a lányodnak sem.
Nem könnyű gyerekként feldolgozni, ha a szülőd nem szülőként viselkedik, de muszáj, felesleges önkínzás azért kapálózni, hogy ne olyan legyen, amilyen.
2015. jan. 5. 12:46
12/24 A kérdező kommentje:
teljesen igazatok van és pròbàlkozok hohy ne érdekeljen de amikor elmegyünk babakocsizni és összesugnak a hàtunk mögött rosszul esik mert tudom h nem igazak amiket anyòsom mond és nem tehetek ellene semmit
2015. jan. 5. 12:47
13/24 anonim válasza:
Gondolj valami viccesre olyankor, és röhögj a képükbe. Hátha gutaütést kapnak :D
2015. jan. 5. 12:56
14/24 anonim válasza:
Se anyóssal,se a károgó ismerősökkel és rokonokkal nem kell tartani a kapcsolatot!
Tedd rajta túl magad kedves kérdező.
2015. jan. 5. 13:11
15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm nemis tudjàtok milyen sokat segìtettetek:)
2015. jan. 5. 13:39
16/24 anonim válasza:
Nézd, anyósodról mindent elárul az, hogy rá se néz a saját unokájára, de a rokon se lehetnek sokkal különbek, ha képesek egy ilyen alaknak hinni, és lenézni titeket.
Anna fel fog nőni a gonosz nagyanyja nélkül is, lényeg, hogy van egy szerető anyukája és egy apukája. Mivel ott van a kislányod erősnek kell lenned, szóval szedd össze magad, ne keseregj egy ilyen vén boszorka és a pletykái miatt. Ha összesúgnak a hátatok mögött sz@rd le, vagy lehet elég lenne ha a sarkadra állnál és megkérdeznéd, hogy van-e valami olyan problémájuk veled, amihez nekik is közük van? A legtöbb ilyen ember köpni-nyelni nem tud ha fellépsz velük szembe mert csak addig nagy a szájuk amíg az ember háta mögött tudnak fröcsögni.
2015. jan. 6. 11:37
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazad van, nem fogok velük foglalkozni:)
2015. jan. 7. 12:28
18/24 A kérdező kommentje:
remélem valaki még elolvassa ezt a bejegyzésemet, most màr tényleg nem birom tovàbb. Ma reggel anyukàmmal elmentünk babakocsizni és nekünk estek az utcàn, ordìtottak velünk mindenki előtt hogy bennünk van a cigànyvér azért vagyunk ilyen szemetek stb... elég volt nemtudom hogy mit csinàljak. Azon gondolkodom hogy elvàlok a férjemtől visszaküldöm őt az anyjàékhoz hogy megkapjàk a pici fiukat és hafgyanak minket békén
2015. jan. 11. 11:26
19/24 anonim válasza:
Magukat járatták le. Pofoztad volna fel őket.
2015. jan. 11. 12:08
20/24 anonim válasza:
Ha a férjed sem tartja velük a kapcsolatot, akkor miért válsz el tőle, ha ő melletted van? Inkább költözzetek el messzire, hogy ne tudjatok vele talalkozni tobbet. Az ido es tavolsag mindent megold, Te megtetted amit lehetett, bekiteni akartad oket, ezzel nem elt. Megvaltozni a helyzet nem fog. Ha elvalsz, akkor lesz meg cirkusz, es utana megjobban gyalazni fog..... Ha nincs baj a ferjeddel, akkor maradj vele egyutt lesztek erosek. Ha elvalsz tole a gyerek miatt eleted vegeig a resze lesz az eletednek, ha a ferjeddel otthagyjatok, es messzire elkerulitek remelhetoleg tobbet nem hallasz majd felole
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!