Annyira felidegeskedtem anyósomra, hogy elloktem magam mellol. Most mi lesz?
Nem egyszerü...Már velem is elöfordult,hogy pokoli mérges voltam a leendö anyósomra.Akkor még nem volt az. :)
Èn vele szemben ültem az asztalnál.Annyira feldühített majd nem ráborítottam az asztalt.Helyette rácsaptam egy nagyot az asztalra,felpattantam megálltam elötte,majd kirobogtam mielött rosszabb történt volna.Aztán meg az jött elö,hogy majd megvertem......
Tutin a párodnak magyarázni fog.Beszélj a pároddal,hogy rendezze el az anyját mert legközelebb nem engeded öt be mikor te otthon vagy.
miért nem kérdezted meg, hogy
mama??? maga hogy csinálná?
mama??? miért nem jó a mittomén bableves?
mama??? hogy kellene ágyaznom?
mama! miért nem jó ez a szalámi? miért jobb a máxik?
mama! én nem vagyok senkihez sem hasonlitható.
ÉN EGYEDI VAGYOK, ÉS ÉN VAGYOK.
kérd meg hogy segitsen,.......
aztán ha akarod ugy csinálod, ha akarod nem.
néha azért érdemes elgondolkodni még az anyós véleményén is.
Én egyszer Kismenyemet küldtem el gorombán, de bocsánatot kértem, pedig nem hibáztam.
Fiam kérdezett valamiről én megmondtam a véleményemet.
Kicsi lány visszavágott......
Én érvekkel támasztottam alá amit mondtam, ő csak hajtogatta a maga elképzelését.
azóta eltelt két év, és sajnos ugy lesz a dolog ahogy tanácsoltam. csak most plussz 1 millába fog kerülni, ami akkor rohadtul mindegy lett volna hogy hogy van.
Mindez nem tesz boldoggá. tudomásul vettem amit ő akart.
Pedig a kertes szülői házamat adtam nekik ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!