Szerintetek most mérges legyek az anyósomra? én fel voltam háborodva kicsit.
Nos, ha a "babának" el lett mondva, hogy ahhoz ne nyúljon, ennek ellenére lenyitotta, akkor jogos a kézre csapás.
A sütis dolog ettől függetlenül szánalmas.
És miért nem indultatok?
Egyébként mérgesnek lenni az égvilágon semmi értelme nincs, éppúgy, mint az időjáráson keseregni. Ilyen, hát ilyen, ha évente 1-2szer látjátok, akkor nem ő fogja elrontani a hétköznapjaitokat.
Lehet az volt a baja, h a másfél éves egyből kettőt vett és a mama azt gondolta, na az egyiket úgyis csak elpocsékolja! Neked kellett volna rászólni a gyerekre, h egyszerre csak egyet vegyen! Amúgy is így illik.
a szekrényről: ha tudod, h veszélyes, miért nem figyelsz a gyerekedre? Ki figyeljen rá, ha nem te? Aztán meg ha a mama rászól, akkor ő a rossz. A rácsapásról annyit, h vendégségben vagytok. Ha tudjátok, h a mama nem szereti a nyitogatást, miért engeditek, h a gyerekeitek turkáljanak más szekrényében?
micsoda?????????
na azt meghiszem
egyszer vágjon rá bárki is a gyerekem kezére, azonnal felállok és elhúzok onnan,
nem is értem hogy anyós hogy vette rá a bátorságot.
és kedves kisfia miért nem szólt rá az anyjára????
hú de felhúztam magam..
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!