Annyira felidegeskedtem anyósomra, hogy elloktem magam mellol. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Egyszeruen úgy felhúzta az agyam, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Eljon hozzám mikor magam vagyok itthon, és minden szarba belekot, hogy fozok, mikor mosok, mit eszunk, mi van a hutobe, hogy ágyazok. Es állandoan párom occsérol és annak barátnojérol beszél, hogy ok milyen tokéletesek, hozzájuk hasonlítgat. Már két éve ezt hallagatom, de ma annyira eldurrant az agyam, hogy elloktem hagyjon nekem béjén, és nem kell idejonnie ha nem tetszik.2013. dec. 15. 17:00
11/12 anonim válasza:
Miért nem beszélsz a pároddal erröl.Beszéljen az anyjával,hogy hagyjon téged békén.Föleg ha nincs igaza.Na meg még ha az is van.....
A hibáidból te is tanulni fogsz,
Imádom itt a mindég okoskodó válaszadókat!!
Beszéljétek meg.Lehet mindhárman összekellene ülnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!