Jogosan vagyok kiakadva az anyósomra?
Kezdjük ott, hogy nagyon sok kismama alapból éhezik, mert annyira rosszul van, hogy képtelen enni. Velem is ez volt és az orvos azt mondta, teljesen normális dolog.
Másik, hogy ha egyébként semmi bajod, akkor tényleg többet árt, ha egész nap pihenés címszóval a tévét nézed. Igenis kell egy kis mozgás. Persze ne most kezd el a maratonra gyakorolni. Aztán tényleg nem kell halálra tömni magad. Arról van szó, hogy amit megkívánsz, azt nyugodtan edd meg, például a karácsonyi menünél nem kell visszafogni magadat, hogy elhízol.
Anyósodnak igaza van abban, hogy ettől nem lesz erősebb a baba, csak te leszel gyengébb. Tehát a haragod nem jogos.
Hát, látszik, hogy dolgoznak a hormonjaid erőteljesen...
De gondolkozz el egy pillanatra: ki a bánatos ló.pikulát érdekli, hogy karácsonykor tetszik-e az alakod anyósnak vagy sem?
A fia a férjed, ha tetszeni akarsz valakinek, hát inkább neki. Anyósod meg úgy tűnik, nem teljesen százas, de ezen ne akadj ki ennyire. Az "egyik füleden be, másikon ki" módszert ajánlom.
"nagyon féltem a hízástól, igazából éheztem is az elején elég sokat. :-( Most már bánom mert az orvosom szerint a kislányom le van maradva, "
Én a helyedben inkább saját magamra lennék kiakadva! A kislányod nem tudott fejlődni, mert te a hízástól félve inkább koplaltál! Hát ne az anyósoddal legyél elfoglalva, hanem imádkozz, hogy az ostobaságod ellenére egészséges gyereked szülessen, mert ha nem úgy lesz, az bizony a te hibád, a te felelősséged. Nem az anyódod veszélyeztette a kisbabád egészségét, hanem te, mégpedig hiúságból.
Egy kérdés van 1:
BíROD VAGY NEM:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!