Én érzem magam rosszul amiatt, hogy a párom kapcsolata a
szüleivel miattam romlott meg de igazából ez nem is az
én hibám. Hogyan lehetne változtatni ezen szakítás
nélkül?
Figyelt kérdés
Akkor kezdett el romlani a barátnőm kapcsolata a szüleivel amikor bemutatott nekik. Számítani lehetett rá, hiszen mesélt a szüleiről, hogy milyen előítéletesek és mennyire nem tudják elfogadni a külföldieket, de így is elhívott magukhoz párszor. Eleinte óvatosan próbálták őt lebeszélni rólam akkor amikor nem voltam ott, később már nekem mondták elég durván. Ennek ellenére összeköltöztünk és boldogan élünk már lassan 2 éve, viszont még mindig tartja a szüleivel a kapcsolatot akik nem tudnak ebbe az egészbe belenyugodni és folyton rosszkedvű miatta a barátnőm. Én meg rosszul érzem magam miatta és mindig arra gondolok, hogy milyen kis boldog család voltam és én úgymond elszakítottam őket egymástól... bár ha jobban belegondolok ez elég nagy hülyeség mert nem én tehetek róla, hogy ők ilyenek. Ennyiért meg nem szeretnék vele szakítani. Egyszer azt mondtam nekik, hogy ha engem nem is fogadnak el, akkor legalább a lányuk döntését fogadják el. Azt mondták, hogy ne én döntsem el helyettük a dolgokat és úgyis el fog hagyni. Nem várom el tőlük, hogy elfogadjanak, hanem csak annyit kérnék, hogy a barátnőmmel ne veszekedjenek. Ami a legdurvább volt és ami miatt betelt a pohár az az volt, hogy egyszer azt mondták a barátnőmnek, hogy ha terhes lesz akkor haza se menjen mert nem kíváncsiak a korcs kölykökre. Azóta nem is próbálom elfogadtatni magam de az nagyon zavar, hogy a barátnőm folyton lehangolt miattuk. Félvér néger vagyok, normálisan élek és normálisan dolgozok. Nem adtam okot erre a viselkedésre.
Nem tehet a barátnőd se, te se arról, hogy ilyenek a szülei, viszont neki kellene elfogadni leginkább és nem keseregni ezen, hanem felnőni.
Sajnos a szülei valószínűleg senkit nem fogadnának el.
Beszélj a barátnőddel ezekről!
2014. febr. 1. 22:30
2/16 A kérdező kommentje:
Kicsit érzékeny is meg azért is rossz ez neki mert sose veszekedtek ennyire a szüleivel. Ez zavarja szerintem leginkább. Néha szoktunk beszélgetni erről de ő is tanácstalan. Egyre kevesebbet beszél a szüleivel és ez fáj neki.
2014. febr. 1. 22:34
3/16 anonim válasza:
Hidd el majd idõvel elfogadnak a szülei.Nekem sem fogadták el az arab férjemet. Még büdösnek is lehordták. En kitartottam a döntésem mellett.A rossz szavakat nem vettem figyelembe. Most már õ a legkedvesebb vejük és imádják a gyermekeinket is. Mondd a barátnõdnek, ha igazán szeret,akkor tartson is ki melletted.
Az anyud magyar származás?
2014. febr. 1. 22:48
4/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyi esély van erre, 4 éve vagyunk együtt és még mindig eléggé puskaporos a hangulat.
nem kell velük foglalkozni ha boldogok vagytok mert csak a saját boldogságotokat cseszitek el vele... majd maguktól rájönnek ha nem keresitek őket
2014. febr. 1. 22:57
6/16 anonim válasza:
Kitartás nekünk is évekig ment a herce-hurca.Neked legalább az apud magyar,akkor mi a bajuk, ne hagyjátok, hogy széjjel marjanak benneteket, mert egy egész életre tönkretehetik az életeteket, persze,ha igazi is a szerelem.
2014. febr. 1. 22:58
7/16 A kérdező kommentje:
Haha :D
Nem olyan egyszerű ez sajnos.
2014. febr. 1. 23:02
8/16 anonim válasza:
Nalunk sem ment olyan konnyen a dolog, az en paromat is eleg fentartasokkal fogadtak, pedig ugyanugy magyar mint en. Csakhat o meg tolem is szegenyebb csaladbol szarmazott, meg normalis ruhai sem voltak az az igazsag csak olyan agyonmosott kopottak. De aztan megbeszeltem anyuekkal, nem az szamit hanem az h szeressuk egymast. Ennek mar vagy 10 eve, azota elfogadtak ot, sot megszerettek, mert rajottek h egyaltalan nem rossz ember.
2014. febr. 2. 00:37
9/16 anonim válasza:
támogatom az előttem lévő válaszolókat.
Ne foglalkozz a barátnőd szüleivel. Lehet hogy egyszer megszeretnek, befogadnak a családba, de ha nem is, ügyet se kell vetni rájuk! A TI kapcsolatotok, szerelmetek fontosabb, mint anyós-após véleménye.
2014. febr. 12. 21:23
10/16 anonim válasza:
Ha csak addig szeretik, amíg a szerelmi életét is az ő parancsukra intézi, nem kár értük. Akkor sohasem voltak boldog, szerető család.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!