Önzö vagyok amiért nem akarom magam kitenni ennek?
Nem, és szerintem Te is tudod, hogy nem önzőség, ha így döntesz.
Az élettársadnak elmondtad már őszintén, hogy mit szeretnél a jövőre nézve?
Az anyukája el tudja látni magát önállóan, amikor otthon van? Vagy nem is egyedül él?
Nem, nem vagy önző. És akkor sem vagy önző, ha a pasidat elhagyod. Ha tényleg paranoid skizo, akkor genetikailag igen nagy százalék esélye van annak, hogy valamelyik gyerekedben ez megjelenik - nem beszélve arról, amit a paranoid skizo anyukák (akkor is igaz ez, ha a betegség később tört ki rajtuk, idősebb korban) pszichés és nevelési mintaként adnak a gyereküknek.
Félreértés ne essék: nem olyan mintáról van szó, hogy pl. "mosd meg a kezed étkezés előtt!", hanem jóval keményebben és mélyebbre ható mentális mintákról.
Ha nem akarsz soha gyereket ettől a pasitól és egyébként sem, akkor csak anyóst kerüld, de azt aztán nagyon nagy ívben! A betegsége súlyosbodni fog, mert a skizo (nagyon kevés kivételtől és fiatal koritól eltekintve) nem gyógyítató. Fokról fokra rosszabb lesz, és pokoli a környezetnek. Arról is tudj, hogy jó eséllyel neked és a párodnak kell vele kínlódni a legvégéig, amíg meg nem hal, ha nem találtok neki megfelelő intézetet (ami ugye, nem olcsó).
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy ha - mint írod - az élettársad is is ugyanolyan hirtelen agressziv, mint az anyja, a szeretetét képtelen kimutatni, érzelmei közül is csak a haragot, az idegességet, bárki bántott, sosem állt melléd, és önzö mint az anyja, akkor mi az, ami miatt mindenezek ellenére vele élsz? Boldog vagy mellette így is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!