Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindig kisirja h de ő...

Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?

Figyelt kérdés

Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.

Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)

az én szülem meg csak 180 km.

Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.

Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.

2015. okt. 22. 07:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%
Na ne már, ilyen a mesében sincs hogy azért büntetnének meg a rendőrök, amiért el akarsz vele utazni országon belül hétvégére. :D A helyedben visszavágnék, hogy oké, de te is rendőrt hívsz, amiért nem engedi, hogy a baba kitegye a lábát a házból, ebben az esetben hidd el ő járna rosszabbul.
2015. okt. 22. 15:46
 42/46 anonim ***** válasza:
87%

Ebben tudod, mi a legidegesítőbb?

Még ha te ilyen beszari és buta vagy - mert az vagy - az egy dolog. Hogy hiheted azt, hogy rád hívhatja a rendőröket, ha elviszed a kicsit anyukádhoz? Nem gondolkozol? Hogy lehet olyan szar ember a férjed, hogy kihasználja az ostobaságodat, és elhiteti veled, hogy ez igaz?

Itt a probléma az, hogy a gyereked is ugyanilyen beszari lesz, mint te, mert ezzel a példával jársz előtte. Ezt akarod? Egy olyan gyereket akarsz nevelni, akit bárki dróton rángathat, mert nem mer kiállni magáért? Ha magadért nem is szeded össze magad, a gyerekedért kötelességed.

2015. okt. 22. 16:00
 43/46 anonim ***** válasza:
91%

Ezek miatt válnék, de nagyon gyorsan, mert ilyen zsarolást senkitől nem tűrnék el, és ez csak rosszabb lesz. Az egész életed meg fogja keseríteni, meg a gyerekét is.

"Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem."

"Nem engedik h elvigyem a gyereket :( Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :("

De te nem fogsz elválni, hanem megelégszel azzal, hogy itt "sírsz" (már bocs), sőt, még ilyenekkel próbálod igazolni magad:

"Mert AMÚGY minden jó,szuper apa."

(Az ég óvjon azoktól az emberektől, akik "amúgy" szuper emberek...)

2015. okt. 22. 16:10
 44/46 anonim ***** válasza:
91%
Én még a férjemnek is csak egy nappal előtte szólnék, hogy jön az anyám. Ne engedd, hogy így viselkedjen a férjed. Most épp ebben parancsolgat meg fenyeget. De ha engeded, lehet előbb-utóbb mást is megakar majd szabni. Ne lássa, hogy veled mindent meglehet csinálni.
2015. okt. 22. 17:20
 45/46 anonim ***** válasza:
81%
A férjed nem akar menni anyádékhoz, ezért elhívja az anyját. Miért nem beszéled meg a dolgot a férjeddel?
2015. okt. 23. 13:55
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
Ertem a nagymama rivalizalast, de miert is nem mehetnek egyszerre? Nagyon nem birjak egymast? Azert olyan surun biztosan nem jar anyos oda 1000 km-rol. Oldjatok meg azt, hogy anyud "varatlanul jon", tehat nem mondod el a masik anyosnak.
2015. nov. 30. 21:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!