Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?
Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.
Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)
az én szülem meg csak 180 km.
Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.
Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.
Ebben tudod, mi a legidegesítőbb?
Még ha te ilyen beszari és buta vagy - mert az vagy - az egy dolog. Hogy hiheted azt, hogy rád hívhatja a rendőröket, ha elviszed a kicsit anyukádhoz? Nem gondolkozol? Hogy lehet olyan szar ember a férjed, hogy kihasználja az ostobaságodat, és elhiteti veled, hogy ez igaz?
Itt a probléma az, hogy a gyereked is ugyanilyen beszari lesz, mint te, mert ezzel a példával jársz előtte. Ezt akarod? Egy olyan gyereket akarsz nevelni, akit bárki dróton rángathat, mert nem mer kiállni magáért? Ha magadért nem is szeded össze magad, a gyerekedért kötelességed.
Ezek miatt válnék, de nagyon gyorsan, mert ilyen zsarolást senkitől nem tűrnék el, és ez csak rosszabb lesz. Az egész életed meg fogja keseríteni, meg a gyerekét is.
"Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem."
"Nem engedik h elvigyem a gyereket :( Ha vinni akarom akkor rendőrt is hivhat :("
De te nem fogsz elválni, hanem megelégszel azzal, hogy itt "sírsz" (már bocs), sőt, még ilyenekkel próbálod igazolni magad:
"Mert AMÚGY minden jó,szuper apa."
(Az ég óvjon azoktól az emberektől, akik "amúgy" szuper emberek...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!