Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindig kisirja h de ő...

Anyós mindig kisirja h de ő 1000kmre lakik tőlünk?

Figyelt kérdés

Állandóan akkor akar és sajnos jön is mikor az ény anyám tudna jönni v mi mennénk.

Folyton azzal jön h de ő 1000kmre lakik (német o.)

az én szülem meg csak 180 km.

Most okt.23-ra mentünk volna,temetőbe us kimentem volna. De anyós is akkor jön. Párom is az anyjának ad igazat. Azt mondják h én mehetek de az 5 hós lányunkat(anyatejes) nem vihetem.

Már a váláson gondolkodom,mert 4 éve ez van,és h megvan a baba rosszabb. Válnátok ez miatt? Mert amúgy minden jó,szuper apa.

2015. okt. 22. 07:17
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%
Az utolso mondatod elegge ellentmondas... itt nem csak anyos-gondok vannak, ez a kapcsolat mar tonkrement. Beszelgessetek a paroddal a tovabbiakrol.
2015. okt. 22. 07:20
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezitek meg anyóst,hogy mikor akar jönni,és utána szervezni a saját programot? Gondolom nem kéthetente jár hozzátok.Vagy előre szólni neki,egy hónappal,hogy ekkor meg akkor nem leszünk itthon,anyuka szervezze úgy a hazajövetelét.
2015. okt. 22. 07:24
 3/46 anonim ***** válasza:
80%
"Párom is az anyjának az igazat." Mi a kérdés?
2015. okt. 22. 07:24
 4/46 anonim ***** válasza:
96%

mi az hogy akkor jon?

Az ilyeneket honapokkal elotte le kell tisztazni es kesz.

2015. okt. 22. 07:33
 5/46 anonim ***** válasza:
76%
Írd már le normálisan a problémádat! Hova megy, ki megy, miért megy...stb...?
2015. okt. 22. 07:38
 6/46 A kérdező kommentje:
Tudja anyós h mennénk hozzánk,de sir h ő olyan ritkán tud jönni és most tudna stb... Párom meg egyetért vele h szegény anyám nem úgy van h ő csak felül a vonatra mint az én anyám. De érdekes mikor anyám tudna jönni v mi menni anyós is pont akkor tud jönni
2015. okt. 22. 07:41
 7/46 anonim ***** válasza:
71%

de nem értem miért baj, hogyha anyos is megy a szuleidhez...?

illetve...miért nem bezsélitek meg elotte...mi már tudjuk az éves programot, hogy mikor megyunk jovore Magyarországra...

2015. okt. 22. 07:44
 8/46 A kérdező kommentje:
Az a bajom h ugy volt h megyünk ma du anyukámhoz,de párom azt mondja h én mehetek de a gyerek,aki 5 honapos és csak anyatejes marad. Mert h az ő anyja holnap tud jönni 3 napra. Ezen megy a vita 2 hete h nem ez volt negbeszélve. Mondtam h akkor ő maradjon itthon az anyjával,de h anyós az unokát akarja,látni. Ő milyen messze lakik,én anyám országon belül és mégse jön gyakran. Ilyeneket mond.
2015. okt. 22. 07:47
 9/46 anonim ***** válasza:
77%
Mennyi hülye van itt korán reggel.Anyós a kérdezőjékhez menne 1000km-ről pont akkor,amikor a kérdező a saját anyjához szeretne.És mivel a saját anyja csak 180km-re lakik,anyósnak kell engedni,mert a férj is az anyját védi.
2015. okt. 22. 07:49
 10/46 anonim ***** válasza:
55%

9-es, ezt most minek irtad le.....eddig is egyértelmu volt...

egyébként én is azt tartanám szem elott, hogy ki az, aki 1000km-t utazik..és ki az aki, csak 180-at...természetesen nem mennék anyámhoz, mikor az anyos jon...mégsem a falu másik végébol teker át egy bicajjal...

2015. okt. 22. 07:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!